Kāpēc erotikas fotogrāfa Sokolova brālis neēd banānus
Slavenību erotisko foto meistars Aleksandrs Sokolovs reiz izjokojis brāli, ļaujot viņam apēst banānus, kas pirms kāda laika pabijuši TUR.
Slavenības

Kāpēc erotikas fotogrāfa Sokolova brālis neēd banānus

Jauns.lv

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs, kurš pazīstams ar saviem erotiskajiem foto, kas dažbrīd balansē uz vispārpieņemtās ētikas robežas, izstrādājis pamatīgu joku ar brāli. Kopš joka izstrādes brīža Aleksandra Sokolova brālis vairs neēd banānus.

Kāpēc erotikas fotogrāfa Sokolova brālis neēd banā...

Aleksandrs Sokolovs nule kā izvērtēšanai sabiedrībai nodevis savu jaunāko veikumu – fotoprojektu „Neatgriešanās punkts”. Tajā Sokolovs, kurš vairāk zināms kā Latvijas slavenu mūziķu fotogrāfs, ar fotokameru darbojies, iemūžinot daļas sabiedrības sieviešu problēmu – anoreksiju. Modeles lomā iejutusies 162 centimetrus garā Tatjana, kas sver tikai 37 (!) kilogramus. Plašāku materiālu par Sokolova jaunāko projektu lasiet šīs nedēļas žurnālā „Kas Jauns”.

Savukārt žurnālam „O!tkrito” Sokolovs, iepazīstinot ar darbu pie projekta „Neatgriešanās punkts” nācis klajā ar dažādiem intīmiem stāstiem par to, kā viņam gājis, strādājot pie saviem projektiem. Kolorītākais no tiem ir par Sokolova, viņa brāļa, kādas modeles un banānu attiecībām.

„Kāda sieviete uz fotosesiju atnesa dažus prāvus banānus un teica – tas gadījumam, ja viņai sagribēsies ēst. Īstenībā, viņai bija pavisam citas idejas par banānu pielietošanu. Tas mani ne drusku nesamulsināja. Esmu pieradis, ka sievietes, kas jau gadiem ilgi ir precējušās, vēlas savu dzīvi paspilgtināt ar dažbrīd pat diezgan perversām fotogrāfijām. Banānus viņa, protams, neapēda, bet izmantoja citādi...

Vēlāk pie manis atnāca brālis, lai paņemtu fotogrāfijas apstrādei. Viņš bieži man palīdz, kad pats nespēju iekļauties laika termiņos. Brālis ieraudzīja banānus uz galda traukā un prasīja, vai drīkst tos apēst. Saprotams, ka ļāvu. Vakarā viņš piesēdās pie datora apstrādāt fotogrāfijas un ieraudzīja sižetu par banāniem... Kopš tā laika viņš neēd banānus,” atzina Sokolovs.