Vakariņotājam Agešinam mājās bāra lete no Honkongas. VIDEO
Valērijs Agešins mājas iekārtojumam izmantojis daudz dabīgu līdzekļu. Bāra leti gan viņš vedis no Honkongas.
2012. gada 7. decembris, 19:12

Vakariņotājam Agešinam mājās bāra lete no Honkongas. VIDEO

Jauns.lv

Visu nedēļu TV šovā „Gandrīz ideālas vakariņas” varēja vērot politiķu prasmes virtuvē. Šovakar ēdienus gatavoja „Saskaņas centra” pārstāvis Valērijs Agešins. Tāpat tika noskaidrots uzvarētājs. Inese Lībiņa-Egnere iegūto balvu – fotoaparātu – dāvinās kādai skolai

Valērijs viesus uzņēma savā gaumīgi iekārtotajā dzīvoklī Liepājā. Dzīvokļa iekārtojums pārsteidza viesus. Saimnieks sacīja, ka mājās valda mežonīgums un dabiskais stils. Mājas sienas dekorētas ar akmeņiem, kurus pats namatēvs lasīja Liepājas jūrmalā. Bet bāra lete vesta, kas izgatavota no citronkoka, vispār vesta no Honkongas. Agešina mājās ir arī daudz zaļu istabas augu. Tas veselības ministri Ingrīdu Circeni vedināja uz jokiem un viņa pavaicāja Valērijam – kad noņēmis banānu ražu?

Taču pirms vakariņām Valērijs viesus aizveda uz Liepājas baznīcu, paklausīties ērģeļu skaņās un uzveda uz mājas jumta terases, apskatīt pilsētu tumsā. Lai gan Valērijs sacīja, ka gatavot sanāk reti, tomēr viesi viņu slavēja par lieliski pagatavotajiem ēdieniem. Vēl namatēvs pārsteidza vakariņu viesus ar to, ka lūdza katram dalībniekam atvest pledu, izrādījās, ka viņš tos nodos dzīvnieku patversmei Liepājā.

Šajā politiķu nedēļā vērtējumi bija diezgan līdzīgi, tomēr kungi piekāpās dāmām. Valērijs Agešins un Imants Parādnieks saņēma 37 punktus, bet dāmas – Ingrīda Circene, Dana Reizniece – Ozola un Inese Lībiņa – Egnere – visas vienādi 39 punktus.

Uzvarētāju vajadzēja izvēlēties un, kā sacīja, Agešins – viņš kopā ar Imantu Parādnieku saskaņas un vienotības gaisotnē nolēma, ka uzvarētāja ir Inese, kura saņemto balvu fotoaparātu vēlas dāvāt kādai skolai.

Kasjauns.lv/ Foto:Ekrānuzņēmums no video