Kristīnei Šomasei pirms Eirovīzijas lieliska fotosesija. FOTO
"Varu atklāt, ka priekšnesuma laikā uz skatuves tiks izmantotas avīzes un žurnāli. Kāpēc? Tas lai paliek noslēpums, ” tā stāsta Kristīne.
Slavenības

Kristīnei Šomasei pirms Eirovīzijas lieliska fotosesija. FOTO

Jauns.lv

Dziedātājas Lienes Šomases jaunākā māsa Kristīne gatava jaunam izaicinājumam, un jau šomēnes debitēs uz „Eirovīzijas” nacionālās atlases skatuves. Pirms Eirovīzijas viņa piedalījās jaukā fotosesijā.

Kristīnei Šomasei pirms Eirovīzijas lieliska fotos...

Kristīne Šomase saviem skatītājiem Eirovīzijā sola vērienīgu uzstāšanos. Viņa uz skatuves būs sarīkojusi īstu muzikālu uzvedumu. Pirms lielā iznāciena, Kristīne Šomase intensīvi strādā pie vokāla, apmeklējot vokālo pedagogu, lai, dziedot „Phoenix  Fly”, uzrunātu balsotājus. Gatavojoties Eirodziesmai, Kristīnes lielākie palīgi ir šova „OKartes skatuve” kolēģis Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis, kurš rūpējas par to, kāda izskatīsies Kristīne Šomase, kā arī māsa Liene Šomase, kas palīdz ar padomu.

„Priekšnesums būs par to, ka mēs, cilvēki, neļaujam vaļu savam dvēseles skaistumam, dzīvojam pelēcībā un ikdienas rutīnā, aizmirstam par to, kas patiesība mēs esam un, ko vēlamies. Varu atklāt, ka priekšnesuma laikā uz skatuves tiks izmantotas avīzes un žurnāli. Kāpēc? Tas lai paliek noslēpums, ” tā stāsta Kristīne.

VIDEO: Kristīnes Šomases uzstāšanās šovā „OKartes skatuve”

Kristīnes Šomases fotosesija pirms „Eirodziesmas”

Kasjauns.lv, Foto: no Kristīnes Šomases privātā arhīva