Slavenība reklamē Valentīndienas veļu bezgaumīgā fotosesijā. FOTO
Aktrise un dizainere Fēbe Praisa iekāpusi vannā ar augstpapēžu kurpēm!
Slavenības
2013. gada 14. februāris, 10:09

Slavenība reklamē Valentīndienas veļu bezgaumīgā fotosesijā. FOTO

Jauns.lv

Fēbe Praisa ir amerikāņu aktrise un dizainere. Lai gan viņas vārds nav atrodams pat populārajā „Wikipedia” enciklopēdijā, amerikāņi viņu zina labi. Simpātiskā rudmate zīmējas gan te, gan tur, un vienmēr par sevi atgādina. Nesen viņa prezentējusi savu jauno veļas kolekciju visnotaļ savādā fotosesijā.

Fēbe Praisa bija tērpusies savas jaunās veļas kolekcijas izstrādājumos un kājās apāvusi glītas augstpapēžu kurpītes. Viņa pozēja fotogrāfam, turot rokās sirsniņformas balonus, ēdot konfektes no sirsniņformas kārbas un mīļi apskaujot lielu mīksto mantiņu. Dīvaina gan bija jaunās dāmas izvēlētā vieta fotosesijai. Kāpēc gan būtu jākāpj vannā augstpapēžu kurpēs? Labi, ka tur nebija ūdens... Profesionālā fotosesija vairāk atgādināja bezbēdīgu tīņu dauzīšanos, nevis nopietnu produkta reklāmu.

Praisa gan izdevusi visnotaļ veiksmīgu platmaļu kolekciju. Viena cepurīte maksā 120 dolāru. Fēbes cepures iecienījušas neskaitāmas slavenības. Viņu vidū arī Parisa Hiltone, Mailija Sairusa, Leanna Raimsa, Ešlija Simpsone, Ešlija Tisdeila un Selēna Gomesa.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press