Dāmas parāda savu gaumi "People`s Choice Awards" ceremonijā. FOTO
Bleika Laivlija, Sāra Džesika Pārkere un Dženifera Loesa.
Slavenības
2017. gada 20. janvāris, 11:20

Dāmas parāda savu gaumi "People`s Choice Awards" ceremonijā. FOTO

Jauns.lv

Losandželosā notikusi gadskārtējā „People`s Choice Awards” ceremonija, kurā fani nosaka uzvarētājus kino, mūzikas un TV jomā.

Par skaistāk ģērbto slavenību šajā balvu vakarā daudzi vienprātīgi atzinuši dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu, kura bija izvēlējusies augumam piegulošu melnu garo vakarkleitu ar īpaši akcentētu dekoltē zonas risinājumu. Sudrabotu pērlīšu ornamenti rotāja dziedātājas krūšu zonu un lieliski saskanēja ar viņas sudraba auskariem. Zem kleitas dīva bija uzlikusi miesas krāsas krūšturi. Koptēlu viņa papildinājusi ar dūmakaini tonētām acīm, daudz gredzeniem un zaigojošu „clutch” somiņu.

Lopesas grezno kleitu darinājis modes nams „Reem Acra”. Tā ir no 2017. gada pavasara/vasaras kolekcijas un tuvākajās nedēļas veikalos vēl nebūs nopērkama.

Aktrise Bleika Laivlija šim balvu vakaram bija izvēlējusies zaigojošu mini kleitu ar bārkstīm un kurpes uz augstiem papēžiem. Viņa bija rotājusies ģeometrisku formu „Art Deco” stila auskariem un rokās turēja pieskaņotu „clutch” somiņu.

Savukārt aktrise Kristena Bella sarkanā paklāja pasākumam bija izvēlējusies sudrabotu kombinezonu ar korsetes augšdaļu.

„People’s Choice Awards” balvu ceremoniju apmeklēja arī visi seriāla „Pilnāka māja” („Fuller House”) aktieri – Kendisa Kamerona Burē, Džodija Svītina, Andrea Bārbere, Lorija Lāflina, Džons Stemoss, Deivs Kuljē un Bobs Sadžets.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press