Māris Grigalis sāk strādāt radio
Māris Grigalis pirmajā dienā savā jaunajā darbavietā radio.
Slavenības

Māris Grigalis sāk strādāt radio

Jauns.lv

Radio “Star FM” komandai kopš 2.aprīļa pievienojies televīzijas kanālā LNT iepazītais un iemīlētais dažādu raidījumu vadītājs Māris Grigalis. Tagad un turpmāk Grigalis radio būs dzirdams darba dienu pēcpusdienās no 16:00 raidījumā “Autopilots”.

Māris Grigalis sāk strādāt radio...

Vakar, 2.aprīlī,  radio klausītājus pirmo reizi no radio studijas uzrunāja jaunais “Autopilota” vadītājs Māris Grigalis. Līdz šim Grigaļa pieredze ar radio bijusi tik vien kā viesošanās dažādās Latvijas radio stacijās, sniedzot intervijas. Bagātāka pieredze uzkrāta televīzijā – viņa kontā ir LNT laika ziņas, raidījums “Māju sajūta”, šovi “Zvaigžņu lietus”, “OKartes skatuve”, “Dziedi ar zvaigzni” un citi. Tagad pieņemts jauns izaicinājums jeb kā atzīst pats Māris, pieņemts 2013. gada lielākais izaicinājums, un sajūtas esot ļoti labas.

„Piedāvājumu vadīt “Autopilotu” pieņēmu uzreiz, daudz nedomājot! Vēlos dalīties ar pozitīvo enerģiju, kuru jau daudzu gadu garumā nododu skatītājiem televīzijas ekrānos. Tomēr komunikācija radio pasaulē ar klausītāju ir abpusēja, varu dzirdēt viņu balsi, kad zvana mums, saņemt klausītāju vēstules un apmainīties domām. Televīzijā tā tomēr ir komunikācija ar kameru un vienā virzienā orientēta.”

Māris Grigalis radio studijā būs dzirdams darba dienu pēcpusdienās no 16:00 raidījumā “Autopilots”. Protams, Grigalis turpinās arī iepazīstināt ar  jaunākajām prognozēm LNT laika ziņās, kā arī pirmdienu vakaros ienesīs pārmaiņu vēsmas raidījumā “Māju sajūta”. Līdzšinējais “Autopilots” vadītājs Ansis Klintsons no maija mēneša būs dzirdams radio Star FM ēterā nedēļas nogalēs, veidojot jaunu radio raidījumu.


Māris Grigalis strādā radio

Māris Grigalis strādā radio

Kasjauns.lv/Publicitātes foto