Liene Šomase izbrīnīta, ka auto soda naudā „sapelnījusi” 177 latus
Dziedātāja Liene Šomase šodien šķīrusies no 177 latiem, kurus nācies samaksāt, lai izietu savas automašīnas tehnisko apskati.
Slavenības

Liene Šomase izbrīnīta, ka auto soda naudā „sapelnījusi” 177 latus

Jauns.lv

Dziedātāja Liene Šomase, cenšoties iziet savas automašīnas tehnisko apskati, uzzinājusi, ka par izdarītajiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem viņai jānomaksā ne tas mazākais sods – 177 lati un 14 santīmi.

Liene Šomase izbrīnīta, ka auto soda naudā „sapeln...

„Šodien pie mašīnas tehniskās apskates nevarēju saprast... kuros krūmos tad bijuši radari..? Valsts kase papildināta:),” savā profilā sociālajos tīklos lepni ierakstījusi slavenā dziedātāja Liene Šomase, pievienojot fotogrāfiju, kurā redzama kvīts par nomaksātiem 177,14 latiem.

Lienes draugi un paziņas uzreiz sākuši komentēt ievietoto attēlu. Kāds jautā, vai publiskos sava auto instruktora vārdu, cits ierosina Lienei pariet uz vasaras kurpēm, lai nav tik smaga kāja! Dziedātājs Lauris Reiniks atzīst, ka tas ir „pasālīti”, savukārt cits jautā: „Tev arī mīļš ātrums, Lienīt?”. Uz to Šomase atzīst: „Ātrums mans draugs :)))” Turpat sociālajos tīklos Šomase atklāj, ka kopumā došanās iziet automašīnas tehnisko apskati viņai izmaksājusi aptuveni 280 latus. Sarunā ar Kasjauns.lv Liene par savu vizīti uz automašīnas tehniskās apskates punktu plašāk izteikties nevēlējās.


Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva