Maestro slavē diriģentu „Koru karu” žūrijas pārstāvi Vītolu
Maestro Raimonds Pauls lepojas ar jauno talantīgo diriģentu Edgaru Vītolu, kurš tagad ir arī televīzijā katru svētdienu, vērtējot TV šova „Koru kari 3” priekšnesumus.
Slavenības
2013. gada 14. aprīlis, 14:34

Maestro slavē diriģentu „Koru karu” žūrijas pārstāvi Vītolu

Jauns.lv

Tautā iemīļotais komponists Raimonds Pauls slavē jauno talantīgo diriģentu, TV šova „Koru kari 3” žūrijas pārstāvi Edgaru Vītolu par ieskaņas koncertu vasarā gaidāmajiem Dziesmu un deju svētkiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Diriģents Edgars Vītols vada Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes jaukto kori „Aura”, kā arī māca mūziku vidusskolēniem Rīgas Valsts 2. ģimnāzijā. Pirms dažām dienām viņš kopā ar Maestro Raimondu Paulu uzstājās Latvijas Universitātes Lielajā aulā.

Pēc koncerta komponists Raimonds Pauls portālam Kasjauns.lv atzina, ka šī bija viena no retajām reizēm, kad viņu koncerts patiesi aizkustināja. „Fantastiski skaists koncerts. Parasti es tāds nopietns, bet šoreiz gan jutos aizkustināts. Ja jau pat mani iedvesmoja, tad tas bija lieliski!” teic Pauls. Maestro vislielākās uzslavas velta jauniešiem, kuri dziedāja, un diriģentam Edgaram Vītolam. „Nav šaubu, ka viņš ir talantīgs. Šī ir viņa īstā vieta, lai turpina strādāt ar jauniešiem un skolēniem. Viņš labi strādā ne tikai ar kori, bet arī ar auditoriju, kas ir ļoti svarīgi,” ar komplimentiem diriģentam neskopojās Pauls.

Edgars Vītols ir arī TV šova „Koru kari 3” žūrijas loceklis. Pauls jokojot sacīja, ka Vītols drīz būs populārāks par viņu pašu.

Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva, publicitātes