Jenny May meitai ir divtik liela enerģija kā mammai
Jenny May iecienījusi latino ritmus mūzikā, un pavisam drīz būs redzama viņas jaunā latino šovprogramma.
Slavenības
2013. gada 7. maijs, 09:46

Jenny May meitai ir divtik liela enerģija kā mammai

Jauns.lv

Talantīgajai dziedātājai Jenny May jeb Maijai Stuģei top jauna koncertprogramma latino ritmos un dziedātāja atklāj, ka viņas meita esot tikpat enerģiska kā mamma.

Dziedātāju daudzi apbrīno, kur viņa smeļas neizsīkstošo enerģiju un spēku? Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Jenny May teic, ka par viņas dzīvesprieku, sparīgumu un enerģiju ir dažādi viedokļi - citreiz kādam arī traucējot, ka Jenny May nevar būt mierīga. „Man jau saka - ko varu ņemties un darīties visu laiku?! Bet es nevaru būt mierā. Tieši tāpēc esmu atradusi latino dejas. Man šķiet, ka iepriekšējā dzīvēs esmu bijusi dejotāja, jo visi deju soļi nāk ļoti viegli. Mana misija ir Latvijā ievest jaunas vēsmas šajā žanrā un šobrīd man top jauna šovprogramma latino ritmos, kur būs karstasinīgas dejas,” stāsta

Vai Maijas meita tikpat aktīva kā mamma? „Manai meitiņai vēl tikai būs divi gadi, bet viņa ir ļoti enerģiska, dažkārt šķiet, ka divas reizes vairāk enerģijas nekā man. Sāra ir draudzīga, jauka, bet arī dikti, dikti atraktīva,” stāsta Jenny May, piebilstot, ka mājās meitu sauc par mazo maugli, jo viņa ir gatava visur uzkāpt. „Es savam Gatim saku, ka mums ir piedzimis dēls, jo viņa spēlējas ar mašīnām, taisa stāvvietas, kad es iegrūžu rokās lelli, tad tā tiek nolikta malā,” smejas Jenny May.

Jautājot, vai vēlētos, lai meita iet mammas pēdās Jenny May atsaka, ka nezina, vai vēlētos redzēt viņu uz skatuves, kaut gan sirds sakot priekšā, ka varētu būt. „Gribētos, lai viņa klavieres spēlē, tad mēs varētu sadziedāties,” domā Jenny May.

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica, no Jenny May privātā arhīva

Tēmas