Toma Krūza adoptētā meita lido ar lētajām aviokompānijām, kamēr paša meita bauda pirmās klases priekšrocības
Toma Krūza adoptētā meita ceļojumiem izvēlas lētās aviokompānijas. Nesen jauniete devusies uz Florenci Itālijā.
Slavenības
2013. gada 14. jūnijs, 13:15

Toma Krūza adoptētā meita lido ar lētajām aviokompānijām, kamēr paša meita bauda pirmās klases priekšrocības

Jauns.lv

Toma Krūza adoptētās meitas Izabellas dzīve ir tik atšķirīga no tās, kādu bauda paša bioloģiskā meitiņa Suri.

Lai gan Holivudas superzvaigznes Toma Krūza (50) kapitāls ir novērtēts 275 miljonu dolāru vērtībā, viņa adoptētā meita Izabella lidojumiem izvēlas lētās aviokompānijas. Tā piemēram, pirms dažām dienām jauniete devusies ceļā, rezervējot sev biļeti pie kompānijas „Ryanair”. Izabella dzīvo parastas meitenes dzīvi un to no sirds izbauda, nesūkstoties, ka mazā māsa Suri bauda princeses cienīgus labumus un priekšrocības. 20 gadus vecā jauniete, kuru laulības laikā adoptēja Nikola Kidmena un Toms Krūzs, nesen no Anglijas devusies uz Itāliju, izmantojot budžeta aviolīniju pakalpojumus. Meitene ceļojumu no sirds izbaudīja un ar fotogrāfijām padalījās arī savā „Instagram” blogā. Izabella bija devusies aplūkot gleznaino Florenci.

Izabellas dzīve ļoti atšķiras no tās, kādu bauda viņas tēva un Keitijas Holmsas bioloģiskā meitiņa Suri. Septiņus gadus vecā jaunkundze lido tikai ar privātajām lidmašīnām un helikopteriem, bet, ja nākas ceļot ar lielajiem pasažieru laineriem, tad sēž pirmās klases vietās.

Aizvadītajā gadā Bella, kā viņu sauc draugi, satikās ar mūziķi Ediju Frenčeru. Runā, ka abi esot dedzīgi scientoloģijas piekritēji, tāpat kā Izabellas tēvs Toms Krūzs. Taču šķiet, ka pāra attiecības ir izirušas, jo meitene pirms kāda laika manīt atpūšamies pie peldbaseina cita jauna vīrieša sabiedrībā. Attēlu ar jauno puisi Bella pati ievietojusi sociālajos tīklos.

Bella guvusi darba pieredzi, strādājot kā mācekle pie pamātes Keitijas Holmsas izveidotās modes līnijas. Taču pērn paklīda baumas, ka meitene no darba atbrīvota. Tas sakrita ar laiku, kad Keitija vēlējās šķirt laulību no Toma Krūza.

Toms Krūzs adoptēja Bellu un Konoru (18), kad bija precējies ar aktrisi Nikolu Kidmenu un pašiem nevarēja būt savu bērnu.

Laiku pa laikam sabiedrībā parādās runas, ka abi adoptētie bērni nav pārāk tuvi saviem vecākiem. 2007. gadā Nikola Kidmena intervijā atzina, ka bērni viņu nesaucot par „mammīti”. „Viņi pat nesauc mani par mammu,” izteicās aktrise. „Viņi mani uzrunā par Nikolu, kas man ļoti nepatīk un viņus par to norāju.”

2008. gadā Nikola ar vīru kantri mūziķi Kītu Urbanu kļuva par mammu savai pirmajai bioloģiskajai meitiņai Sandejai Rouzai, bet divus gadus vēlāk ar surogātmātes palīdzību pasaulē nāca pāra otra meita Feita Mārgareta.


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press, Instagram