Magone Burka gaida preciniekus šovā „Saimnieks meklē sievu”. Foto
Magone Burka vēlreiz piedalīsies TV3 šovā „Saimnieks meklē sievu”, bet nu viņa būs saimnieces godā un varēs izvēlēties piemērotāko precinieku.
2013. gada 17. jūnijs, 10:18

Magone Burka gaida preciniekus šovā „Saimnieks meklē sievu”. Foto

Jauns.lv

Jau iepriekšējā TV šova „Saimnieks meklē sievu” sezonā iepazītā Magone Burka (32) ir gatava turpināt dalību šovā arī šovasar, bet nu jau saimnieces lomā, lai pati varētu izvērtēt un izvēlēties sev piemērotāko precinieku.

Magone Burka kopā ar dēlu Robertu un mammu dzīvo netālu no Liepājas. Šovā Magone vēlas atrast spēcīgu, simpātisku vīrieti bez kaitīgiem ieradumiem. Viņa ir gatava arī mainīt dzīvesvietu un sola izskatīt visas kandidatūras. Jau iepriekš Kasjauns.lv rakstīja, ka Magones dzimtas sievietēm ar vīriešiem neveicas jau 4. paaudzē, taču varbūt tieši šis šovs palīdzēs Magonei atrast piemērotu precinieku un svinēt kāzas!

Šajā „Saimnieks meklē sievu” sezonā Magone būs vienīgā saimniece, pārējie dalībnieki būs deviņi kungi no visas Latvijas – Codes pagastā dzīvojošais graudkopis Mārtiņš Jātnieks (21), Pūres pagastā dzīvojošais lopkopis Dagnis Darģis (43 gadi), lopkopis Mārtiņš Vaičulis (23 gadi) no Andrupenes pagasta, pirtnieks Renārs Manuilovs (30 gadi) no Bārbeles pagasta, lopkopis un graudkopis Mārtiņš Bagātais (23 gadi) no Salas pagasta, piensaimnieks Ainārs Lūsis (52 gadi) no Trapenes pagasta, ugunsdzēsējs Ingus Krūmiņš (32 gadi) no Blomes pagasta, puķu audzētājs Jānis Liņķis (50 gadi) no Kurmāles pagasta, zirgkopis Raivis Granovskis (26 gadi) no Zlēku pagasta.

TV šova „Saimnieks meklē sievu” 2. sezonas dalībnieki.

Jau šobrīd visas Latvijas brīvās dāmas un kungi, kuri sapņo par dzīvi un darbu lauku nostūrī, tiek aicināti pieteikties, lai tuvāk iepazītos. Sūtiet vēstuli, atklājot, kurš saimnieks vai saimniece iepaticies, www.tv3.lv vai pa pastu uz TV3!

TV šovs „Saimnieks meklē sievu”

­

TV šova „Saimnieks meklē sievu” 2. sezonas dalībnieki

gallery icon

Magones Burkas fotosesija ar dēlu Robertu

gallery icon

Magones aktivitātes un ģimenes dzīve

gallery icon

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes