Aktieri Aigaru Apini uz pirmizrādi ved no slimnīcas
Lai arī Aigars Apinis aktrisei Ievai Puķei uz skatuves pievienojās, tikko nācis no slimnīcas, viņa aktierspēlē problēmas nebija jūtamas.
Slavenības

Aktieri Aigaru Apini uz pirmizrādi ved no slimnīcas

Jauns.lv

Valmieras teātra aktieris Aigars Apinis (33) uz vairākām iestudējuma „Aprēķina laulības” izrādēm, tostarp pirmizrādi, tika vests no slimnīcas. Valmieras teātris šo sezonu noslēdzis ar režisora Dž. Dž. Džilindžera debiju Valmierā — mūsdienu itāļu dramaturga lugas „Aprēķina laulības” iestudējumu.

Aktieri Aigaru Apini uz pirmizrādi ved no slimnīca...

Lugā viena no piecām lomām uzticēta Aigaram Apinim, kas pirms diviem gadiem saņēma teātra sezonas labākā aktiera titulu, kā arī Lielā Kristapa balvu kā „Labākais aktieris otrā plāna lomā” par darbu spēlfilmā „Kolka Cool”. Arī „Aprēķina laulībās” Aigara aktierspēle līdzās Imantam Stradam, Ievai Puķei, Elīnai Vānei un Ingum Kniplokam bija nevainojama, tāmdēļ pēc pirmizrādes daudzus skatītājus pārsteidza vēsts, ka patiesībā Apinis uz teātri vests no slimnīcas un uz turieni devās, arī nokāpjot no skatuves.

Kad pēc pirmizrādes aktieri pulcējās kafejnīcā, lai tradicionāli uzklausītu apsveikumus un pateiktos iestudējuma personālam, Aigara Apiņa starp viņiem nebija. Kā teica aktiera kolēģi, Apinis spēlējis „ar katetru rokā” un uzreiz pēc izrādes jau atradās slimnīcā „pie sistēmas”.

Aigars Apinis, Imants Strads un Ingus Kniploks — kā dēli un tēvs, svinot Ziemassvētkus izrādē „Aprēķina laulības”.
Aigars Apinis, Imants Strads un Ingus Kniploks — kā dēli un tēvs, svinot Ziemassvētkus izrādē „Aprēķina laulības”.

Slimnīca par aktiera mājvietu bija kļuvusi vairākas dienas. Runā, ka Apiņa veselības problēmās bijusi vainojama saindēšanās ar pārtiku. Un tās dēļ slimnīcā vienlaikus nonākusi arī Valmieras aktrise un Apiņa draudzene Inga Siliņa (TV skatītājiem pazīstama kā seriāla „Tikai nesaki man bizu” galvenā varone Lauma).

Kasjauns.lv/ Foto: Matīss Markovskis