Zirnekļcilvēks šķiras un par 3 miljoniem pārdod savu būdiņu. FOTO
Amerikāņu aktieris Tobijs Magvairs un viņa bijusī sieva Dženifera Meijere.
Slavenības
2016. gada 7. novembris, 17:01

Zirnekļcilvēks šķiras un par 3 miljoniem pārdod savu būdiņu. FOTO

Jauns.lv

Zirnekļcilvēka lomas atveidotājs, amerikāņu aktieris Tobijs Magvairs (41) paziņojis par šķiršanos no sievas, rotaslietu dizaineres Dženiferas Meijeres (39). Pāris bija kopā deviņus gadus.

Pēc šķiršanās abi nolēmuši arī pārdot savu māju Santa Monikā (Kalifornija, ASV). Par šo būdiņu viņi cer iegūt teju trīs miljonus dolāru. Māja būvēta 1920. gadā, nesen renovēta. Mājā ir trīs guļamistabas un trīs vannasistabas.

 

Kasjauns.lv jau savulaik rakstīja, ka cita Zirnekļcilvēka franšīzes zvaigzne – Kirstena Dansta par bargu naudu izīrē „penthouse” apartamentus prestižajā Soho rajonā Ņujorkā. Dzīvoklis ir svaigi izremontēts un pilnībā mēbelēts! Kirstenas Danstas divu guļamistabu dzīvoklis atrodas vienā no Soho rajona daudzdzīvokļu mājām, kur mitinās arī vairāki sabiedrībā populāri cilvēki. Nesen aktrise nolēmusi apartamentus izīrēt, prasot par to 12 500 dolāru mēnesī.

 

Šo Ņujorkā, Kanāla ielā 533, esošo dzīvokli Dansta iegādājās 2007. gadā par 3.09 miljoniem dolāru. Ēkā, kur atrodas Kirstenas dzīvoklis, īpašumi pieder arī nesen pastāvēt beigušās grupas „R.E.M.” līderim Maiklam Staipam, aktiera Bena Afleka brālim aktierim Keisijam Aflekam, kā arī slavenajam režisoram Gusam van Santam.

kasjauns.lv, Foto: Vida Press