1dienas
19stundas
31minūtes
32sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pēc šķiršanās no drauga seksīgā Eva Longorija atkal lieliskā formā! FOTO
Slavenības

Pēc šķiršanās no drauga seksīgā Eva Longorija atkal lieliskā formā! FOTO

Jauns.lv

Šā gada pavasarī seriāla „Bīstamās mājsaimnieces” aktrise Eva Longorija (38) bija mazliet pieņēmusies svarā, taču tagad atkal atguvusi agrāko superslaidumu.

Pēc šķiršanās no drauga seksīgā Eva Longorija atka...
Eva Longorija regulāri apmeklē sporta zāli un nododas braukšanai ar velosipēdu.
Eva Longorija regulāri apmeklē sporta zāli un nododas braukšanai ar velosipēdu.

Pirms kāda laika preses slejās bija aplūkojamas Evas Longorijas pludmales fotogrāfijas, kurās bija acīmredzams, ka seksapīlā aktrise pieņēmusies svarā un viņai ir apaļīgs vēderiņš. Fanu acīs Eva seksapīlu tamdēļ nezaudēja, daudzi pat slavēja to, ka aktrise neieslīgst kompleksos par dažu kilogramu klāt nākšanu. „Lūk, īsta sieviete!” – šādus izteikumus aktrises jauniegūtajām formīgajām aprisēm veltīja vairāki interneta komentētāji.

Pirms četriem mēnešiem Evas dzīvē ienāca jauna mīlestība – filantrops Ernesto Arguello. Diemžēl šīm attiecībām nebija lemts ilgs mūžs, pagājušajā nedēļā pāris izšķīries. Lai aizdzītu skumjās domas par izirušajām attiecībām, aktrise regulāri apmeklē sporta zāli un nododas braukšanai ar velosipēdu.

Kā šķiršanās iemeslu pāra draugi min attālumu. Abi bijuši ļoti aizņemti un pārāk maz laika varējuši pavadīt kopā. Eva lielākoties uzturas un strādā Losandželosā, bet Ernesto valsts otrā malā – Maiami.

Eva šā gada aprīlī un augustā.
Eva šā gada aprīlī un augustā.

Vēl pirms mēneša Eva un Ernesto devās kopīgās brīvdienās uz Spāniju un romantisko Francijas galvaspilsētu Parīzi. Neilgo attiecību laikā abi kopā arī pabijuši Nikaragvā, kur Eva iepazīstināta ar sava 34 gadus vecā drauga vecākiem.

Eva divas reizes ir bijusi precējusies. Draugi bija pārliecināti, ka jau nākamgad aktrise svinēs kāzas ar Ernesto. „Viņi abi ir ļoti iemīlējušies, Ernesto tas nav raksturīgi,” jūsmīgi komentēja draugi. „Viņi vienmēr ceļo kopā. Eva ir pārliecināta laulību piekritēja. Ērnijs varbūt arī ir brunču mednieks, kad ir no attiecībām brīvs cilvēks, taču viņš nekad nevienu nav krāpis un ir ļoti reliģiozs. Šķiet, ka Ērnija spēcīgā ģimenes mīlestība bija tas, kas piesaistīja Evu.”