Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Leonardo di Kaprio šodien 42! Viņa mazāk zināmie dzīves notikumi
Dienas jubilārs – Holivudas superzvaigzne - Leonardo di Kaprio.
Slavenības

Leonardo di Kaprio šodien 42! Viņa mazāk zināmie dzīves notikumi

Jauns.lv

Holivudas superzvaigznei Leonardo di Kaprio šodien paliek 42 gadi. Par viņa radošo varējumu liecina viņa filmas. Mazāk zināma aktiera privātā dzīve. Ielūkojamies dažos zīmīgos viņa dzīves notikumos.

Leonardo di Kaprio šodien 42! Viņa mazāk zināmie d...

"Leo ļauj mīlestībai pret dabu pārņemt visu viņa pasauli, un tas traucē mīlas dzīvei," pastāstīja kāds aktiera draugs. "Lai taupītu ūdeni, viņš mazgājas dušā tikai pāris reizes nedēļā, turklāt dezodorantus uzskata par nedabīgiem."

 

Britanija Daniela redzama nelielā epizodē filmā, kas 1995. gadā atnesa pasaules slavu aktierim Leonardo di Kaprio – „Basketball Diaries”. Filmā viņa pavedina Leonardo varoni. Neilgu laiku abus vienoja jūtas arī īstajā dzīvē. Leo tolaik bija 19 gadu, Britanijai – 18.

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes

Leonardo Dikaprio 24 seksīgākās draudzenes.

Leo ir viens no pasaulē pelnošākajiem un tikai 2014. gadā vien viņš ziedojis septiņus miljonus ASV dolāru (5,16 miljonus eiro) nozīmīgiem dabas aizsardzības projektiem, kas tika īstenoti nākamo divu gadu laikā.

 

Leonardo di Kaprio mamma Irmelina

Epizodes no filmas „Titāniks”

2013. gadā talantīgajam aktierim bija nepieciešami 27 (!) mēģinājumi, lai visbeidzot noskūpstītu aktrisi, kura ir par viņu 28 gadus vecāka. Epizodi, kurā Leonardo vajadzēja noskūpstīt ekrāna partneri aktrisi Džoannu Lamliju nācās filmēt 27 reizes. Aktierim vajadzēja ļoti saņemties ainai, kurā viņa varonim jāskūpsta uz lūpām 66 gadus vecā kolēģe. Var saprast aktieri, kurš pieradis filmēšanas laukumā skūpstīt tikai jaunas seksapīlas meitenes. Mārtina Skorsēzes filmā „The Wolf of Wall Street” aktrise Džoanna Lamlija atveido di Kaprio tēlotā varoņa tanti. „Diemžēl skūpsts prasīja daudz laika. Leo nekādi nespēja iejusties situācijā. Frāzi „Vēlreiz”, mēs dzirdējām 27 reizes,” atceras Lamlija.

 

Leo Dikaprio ceļš uz Oskaru interneta asprāšu acīm

Leo Dikaprio ceļš uz Oskaru interneta asprāšu acīm

Vērojot ASV Atklātā tenisa čempionāta spēli, aktieris Leonardo di Kaprio ātri sadraudzējās ar līdzās sēdošu meitenīti.

Vērojot tenisu, Leonardo di Kaprio sadraudzējas ar jaunu meiteni

Vērojot ASV Atklātā tenisa čempionāta spēli, aktieris Leonardo di Kaprio ātri sadraudzējās ar līdzās sēdošu meitenīti.

Otro asinis stindzinošo negadījumu Leonardo piedzīvojis lidojot ar aviokompānijas „Delta” pasažieru reisu. Aktieris tobrīd vēries ārā pa logu, kad redzējis eksplodējam vienu no lidaparāta dzinējiem. Pilotam uz brīdi vajadzējis izslēgt visus dzinējus, lai varētu veikt ārkārtas nolaišanos. „Es lidoju biznesa klasē un dzinējs eksplodēja manu acu priekšā,” atceras di Kaprio. „Es aizvien lūkojos ārā un redzēju kā liesmas aprij visu spārnu. Milzīgais dzinējs eksplodēja kā tāda komēta. Tas bija traki.”

 

Aktiera Leonardo di Kaprio romantiskās brīvdienas Bora Bora salā kopā ar draudzeni Toniju Garnu

Dikaprio pārdod māju, kur nodzīvojis 18 gadus

Aktieris Leonardo Dikaprio par 10.95 miljoniem ASV dolāru pārdod savu māju Malibu, ko viņš iegādājās 1998. gadā par 1.6 miljoniem ...

Savukārt, pavisam nesen kļuvis zināms, ka di Kaprio gatavs uzņemties vēl lielāku izaicinājumu, un aizlidot arī līdz Marsam! Tas kļuvis zināms klimata pārmaiņu konferences laikā, kurā piedalījies slavenais aktieris, zinātniece doktore Katarīna Heihoja un bijušais ASV prezidents Baraks Obama. Zinātniece konferences laikā runāja par to, kā iesaistīt sabiedrību vairāk domāt par klimata pārmaiņu radītajām problēmām. Viņa pauda pārliecību, ka ikvienam, kas dzīvo uz šīs Zemes, pienāktos par to domāt. Viņa nosodīja miljardiera Īlona Maska ideju veidot cilvēku koloniju uz Marsa, jo viņasprāt tā esot absurda ideja, un visi, kas uz ko tādu parakstījušies, esot traki ļaudis. Šajā brīdī sarunā iesaistījās di Kaprio, norādot – „Es pieteicos.”. Lai gan prezidents Obama piekrita zinātniecei, sakot – „Es domāju, ka viņš apjautīs, ka tas ir neprāts”, Leonardo pie šī temata tālākas iztirzāšanas vairs neatgriezās. Acīmredzot aktieris ir nopietni apņēmies būt viens no pirmajiem, kas spers savu kāju uz Marsa

 

Leonardo di Kaprio filmējas ķīniešu mobilo tālruņu reklāmā

Kasjauns.lv, Foto: Vida Press