Jenny May pirmo un pēdējo reizi sēžas pie kartinga stūres. FOTO
Kaut arī dziedātāja Jenny May pēc debijas kartingu sacensībās izteicās, ka šī bija pirmā un pēdējā reize mūžā, kad sēdusies pie kartinga stūres, viņa tomēr guva pozitīvas emocijas.
Slavenības
2013. gada 5. oktobris, 19:10

Jenny May pirmo un pēdējo reizi sēžas pie kartinga stūres. FOTO

Jauns.lv

„Briesmīgi!” - emocijās izplūda dziedātāja Jenny May, pēc tam, kad pirmo reizi mūžā izbrauca ar kartingu. Izrādās, ka viņa ar auto vadīšanu ir uz „ jūs”, tāpēc sēšanās pie jebkura braucamrīka stūres dziedātājai ir liels pārbaudījums.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kad tirdzniecības centra „Mols” autostāvvietas trešajā stāvā tika atklāta jauna kartinga trase, tajā atklāšanas pasākuma sacensībās piedalījās arī vairāk sabiedrībā zināmi cilvēki – tostarp LNT sporta ziņu vadītājs Jānis Traubergs, radio „Spin FM dīdžejs” Nauris Brikmanis, raidījumu vadītājs Armands Tripāns, sporta žurnālists Reinis Ošenieks , kā arī dziedātāja Jenny May jeb īstajā vārdā Maija Stuģe. Trasi atklāja un sacensības tiesāja ūdens motorsportiste Nellija Šlēgelmilha un autosportiste Karlīne Štāla.

 Aicinājumam piedalīties sacensībās Jenny May atsaukusies, ilgi nedomādama. Tikai vēlāk sākusi pārdomāt un šaubīties, pati īsti nesaprotot, kāpēc kam tādam piekritusi. Jo dziedātājai nav autovadītājas apliecības, tādēļ sēšanās pie stūres viņas ir kas neierasts. Arī kartingu Maija vadīja pirmo reizi mūžā.

Pēc brauciena Jenny May savas sajūtas raksturoja vienā vārdā – „briesmīgi”, piebilstot, ka nekad mūžā vairs neko tādu neatkārtošot. Tomēr dalību sacensībās viņa nenožēloja un priecājās, ka ļāvās izaicinājumam. Turklāt klātesošie atzina, ka Jenny May trasi veikusi iesācējiem pat ļoti labi, un pēc šī komplimenta dziedātāja ar gandarījumu nopūtās, ka nav „izblamējusies”.

Kopumā sacensības norisinājās mierīgā gaisotnē un bez īpašiem starpgadījumiem, bet uzvarētāja kausu ieguva Armands Tripāns.

Evita Bumbule/ Foto: Anete Janševica