Ar gardu kulināro ceļojumu Signe Meirāne atklāj savu kārtējo recepšu grāmatu. FOTO
Kulināre Signe Meirāne ir ne tikai lieliska ēdienu un garšu pazinēja, bet arī savas idejas apkopo žurnālos un grāmatās. 16. novembrī radošajā telpā "Ideju bode" viņa prezentēja savu jaunāko "Ceļot-gatavot-ēst".
Signe Meirāne par savu grāmatu teic: "No sākuma tai bija nosaukums “Crazy about”, jo grāmatā ir lietas, par kurām varētu teikt - esmu traka, bez kurām nevaru iedomāties savas nedēļas, dienas maltītes. Grāmata sadalīta 5 daļās - 40 riekstu receptes, 40 salātu un 40 desertu receptes, ceļojumu stāsti ar receptēm un kokteiļu dzērienu sadaļa. 456 lapaspuses, padomi, idejas un viss, kas nepieciešamas, lai ikdiena kļūtu interesantāka un garšīgāka."
Grāmatas atklāšana pulcēja daudzus gardēžus, par kuru garšas kārpiņām Signe Meirāne bija īpaši parūpējusies – svinīgajā vakarā viesi tika cienāti ar kokteiļiem un našķiem no autores recepšu grāmatām.
Signes Meirānes recepšu grāmatas "Ceļot-gatavot-ēst" atklāšana
Kulināre Signe Meirāne 2016. gada 16. novembrī radošajā telpā "Ideju bode" prezentēja savu jaunāko recepšu grāmatu "Ceļot-gatavot-ēst".