Filmas "Zirnekļcilvēks" zvaigzne Tobijs Magvairs šķiras un pārdod māju. FOTO
Tobijs Magvairs un viņa sieva Dženifere Meijere šo māju pārdod par 2.995 miljonus ASV dolāru.
Slavenības
2016. gada 18. novembris, 11:19

Filmas "Zirnekļcilvēks" zvaigzne Tobijs Magvairs šķiras un pārdod māju. FOTO

Jauns.lv

Pēc deviņiem laulībā nodzīvotiem gadiem šā gada oktobrī par šķiršanos paziņoja filmas „Zirnekļcilvēks” galvenās lomas atveidotājs Tobijs Magvairs (41) un viņa sieva juveliere Dženifera Meijere (39). Īsi pēc šī lēmuma pieņemšanas, pāris arī nolēmis pārdot vienu no savām kopīgajām mājām.

Aktieris Tobijs Magvairs ar sievu Dženiferu Meijeri pārdošanā izlikuši māju Santamonikā, par to prasot 2.995 miljonus ASV dolāru. Šajā mājā ir trīs guļamistabas un divas vannasistabas. Aizvadītā gadsimta divdesmitajos gados spāņu stilā celtais īpašums aizņem 335 kvadrātmetrus, bet dzīvojamā platība sasniedz 223 kvadrātmetrus. Īpašumā ir trīs ēkas: dzīvojamā māja, divstāvu namiņš-studija un trešā celtne, kas izmantota kā sporta zāle.

Nav zināms, vai šī ēka kalpojusi kā pāra ģimenes māja, taču aktieris nolēmis to pārdot tikai nepilnu gadu pēc mājas iegādāšanās. Magvairs šo īpašumu nopirka pērn, par to samaksājot 2.675 miljonus ASV dolāru.

Pārim pieder arī aizvien neapbūvēts zemes gabals Brentvudā, ko tas iegādājās 2008. gada janvārī, samaksājot 10 miljonus ASV dolāru.

Magvairs un Meijere kopā nedzīvojot jau kopš šā gada vasaras sākuma.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press