Īsts džentlmenis! "One Direction" mūziķis palīdz ievainotai fanei. FOTO
Slavenības
2013. gada 30. novembrī, 16:51

Īsts džentlmenis! "One Direction" mūziķis palīdz ievainotai fanei. FOTO

Jauns.lv

Grupa „One Direction” nesen atgriezusies Londonā pēc jaunā albuma reklāmas turnejas pa ASV. Vēl esot Štatos, grupas mūziķis Harijs Stailss izrīkojās kā īsts džentlmenis – viņš palīdzēja kādai ievainotai tīņu vecuma fanei.

Īsts džentlmenis! "One Direction" mūziķis palīdz i...
Harijs Stailss palīdzēja piecelties pūļa nogrūstajai meitenei, viņu apskāva un vēl kopā nofotografējās.
Harijs Stailss palīdzēja piecelties pūļa nogrūstajai meitenei, viņu apskāva un vēl kopā nofotografējās.

To, ka izcelsies masu histērija, varēja paredzēt jau brīdī, kad 19 gadus vecais Harijs Stailss nolēma pirms prombraukšanas iegriezties nelielā „šopingā” Ņujorkas Soho rajonā un apmeklēt „Polo Ralph Lauren” veikalu.

Par spīti saltajai gaisa temperatūrai, kas valdīja ārā, fani bija gatavi uz visu, lai tikai vaigā redzētu savu iemīļoto dziedātāju pirms viņš atgriežas dzimtenē Anglijā.

Pūlis aiz sajūsmas spiedza, tiklīdz parādījās Harijs. Sākās grūstīšanās, lai tālāk esošie arī redzētu dziedātāju un piesaistītu viņa uzmanību. Šīs kņadas rezultātā vienu tīņu vecuma meiteni nogrūda uz asfalta un viņa savainoja kāju.

Nesenajā TV šovā pie Džonatana Rosa jaunais mūziķis publiski pateicās visiem saviem faniem par to, ka „tie izmainījuši viņa dzīvi”. Incidentu ar nogrūsto meiteni pamanīja arī pats Harijs. Viņš nekavējoties piesteidzās pie jaunietes un palīdzēja raudošajai meitenei atkal tikt uz kājām. Kādā brīdī meitene pat sāpēs iekunkstējās, kad Harijs kopā ar kādu klātesošo palīdzēja viņai piecelties. Harijs pēcāk meiteni apskāva un kopā ar viņu nopozējot fotogrāfijai. Meitenei šī diena un notikumi vēl ilgi paliks neaizmirstamā atmiņā. Klātesošie visā noraudzījās ar neviltotu cieņu. Viņu Harijs ir džentlmenis!

Īsts džentlmenis! Harijs Stailss palīdz ievainotai fanei


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press