Jaunais F-1 pilots sadauza bolīdu jau pirmajā paraugdemonstrējumā. VIDEO
Maksa Verstapena neveiksmi interneta vietnē Youtube apjūsmojuši jau vairāk kā F1 fanu. Pamatakmens slavai ir ielikts fundamentāli!
Auto un tehnoloģijas
2014. gada 3. septembris, 11:01

Jaunais F-1 pilots sadauza bolīdu jau pirmajā paraugdemonstrējumā. VIDEO

Jauns.lv

Nekļūdās tikai tas, kas neko nedara. Savukārt to, kurš nekļūdās, ātri vien ieceļ par priekšnieku. Diemžēl, ne visās jomās šī shēma strādā tikpat labi kā valdībā un valsts struktūrās.

Lai kļūtu par pasaules mēroga F-1 zvaigzni, jāpierāda sevi pēc pilnas programmas. Un nav nekāds brīnums, ka sevis pierādīšanas procesā gadās kaut kur nošaut greizi. Vēl jo vairāk, ja tev ir nepilni 17 gadi un tu centies novaldīt mega jaudīgu automobili.

Nesen autosporta aprindas pāršalca ziņa par jaunas F-1 zvaigznes dzimšanu. Makss Verstapens F-1 seriālā piedalīsies jau ar pirmajiem nākamās sezonas startiem Red Bull komandā. Interesanti, ka nākamās sezonas sākumā sportistam būs vien knapi 17 gadi. Šis fakts ļauj cerēt, ka pieredzēsim visu laiku jaunākā pilota debiju prestižajā Pirmajā formulā

Tomēr ne vienmēr viss rit gludi. Diezgan nepatīkamu starpgadījumu Makss piedzīvoja pirms dažām dienām Red Bull Junior paraugdemonstrējumos. Daudzi šo epizodi jau nodēvējuši par „bēbīša neveiksmi ar kājminamo mašīnīti”.

Video: Maksa Verstapena neveiksme

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmums no video