"Ārkārtīgi nehigiēniski" - trešdaļa darbinieku iet uz tualeti, lai vienkārši atpūstos, liecina aptauja
foto: Shutterstock
Bizness un ekonomika
2024. gada 26. jūlijā, 07:24

"Ārkārtīgi nehigiēniski" - trešdaļa darbinieku iet uz tualeti, lai vienkārši atpūstos, liecina aptauja

Dzīvesstila nodaļa

Jauns.lv

Ja tev darbā ir kolēģi, kuriem pastāvīgi jāiet uz tualeti, iespējams, ka viņu biežās vizītes patiesībā nemaz nav saistītas ar urīnpūšļa problēmām. Varbūt viņi vienkārši meklē iespēju atpūsties.

Aptaujā noskaidrots, ka trešā daļa strādnieku apmeklē tualeti, lai atvilktu elpu.
Izvaicājot 2 tūkstošus darbinieku, izrādījās, ka daļa no viņiem darba tualetē pavada līdz 104 stundām gadā, vēsta portāls "Daily Mail". Ko gan viņi tur dara? Izrādās, vairāk nekā ceturtā daļa aptaujāto darbinieku atklājuši, ka viņi sērfo sociālajos tīklos, atrodoties tualetē. Un 24 procenti darba tualetē viņi pavada vairāk laika nekā savās privātajās labierīcībās mājās, atklājis tualetes tīrīšanas zīmols Bloo.
Tomēr 41 procents aptaujāto sacīja, ka saspringtā darba grafika dēļ viņi parasti izvairās uzturēties tualetē ilgāk, nekā tas nepieciešams, jo vienkārši nav tam laikam. Tīrīšanas līdzekļu zīmola Bloo pārstāve Halila Dogana vērsa uzmanību, ka ir "ārkārtīgi nehigiēniski" ienest tālruni tualetē. Viņa arī ieteica darba devējiem gādāt par to, lai tualetes būtu tīras, lai "darbiniekiem ir jauka un atsvaidzinoša sajūta tajās atvilkt elpu".

foto: Shutterstock