foto: Publicitātes foto
Ģimenes iepirkumu grozs kļuvis vēl lētāks! “Lidl” samazina cenas
Publicitātes foto.
Bizness un ekonomika
2023. gada 2. augusts, 11:17

Ģimenes iepirkumu grozs kļuvis vēl lētāks! “Lidl” samazina cenas

Sadarbības projekts

Lai Latvijas iedzīvotājiem pārtikas produktu un mājsaimniecības preču iepirkumus padarītu pieejamākus un lētākus, “Lidl” turpina samazināt cenas 300 ikdienā plaši izmantotiem produktiem un regulāri papildina šo preču klāstu atbilstoši “Lidl” misijai – nodrošināt klientiem labākās cenas ikdienā, ne tikai cenu akciju laikā. Jaunākais cenu samazinājums dažādās preču grupās ir veikts apjomā līdz pat 30%!

Kopš šī gada jūnija “Lidl” ir redzami samazinājis pamatcenas jau vairākiem simtiem produktu, tā nodrošinot stabili zemāko cenu piedāvājumu pārtikas cenu inflācijas apstākļos. “Lidl” ir samazinājis cenas piena produktu, miltu izstrādājumu, gaļas, kafijas, saldēto produktu un dažādu sauso produktu kategorijās. Cenu samazinājums skar arī mājsaimniecībām ikdienā nepieciešamo nepārtikas un sadzīves preču grupas.

foto: Publicitātes foto
Publicitātes foto.

“Lidl Latvija” valdes priekšsēdētājs Mačejs Urbanskis uzsver: “Tā kā daudzus cilvēkus Latvijā ietekmē dzīves dārdzība, esam atraduši veidu, kā pazemināt mūsu cenas. Kopš ienākšanas Latvijas tirgū “Lidl” ir apliecinājis pozitīvu ietekmi uz ikdienas preču un produktu cenām, kam sekojuši arī citi mazumtirgotāji. Paliekam uzticīgi “Lidl” solījumam – piedāvāt augstas kvalitātes preces par iespējami zemāko cenu, neraugoties uz globāliem pārtikas tirgus izaicinājumiem.”

Jau kopš pirmo “Lidl” veikalu atvēršanas Latvijā 2021. gada oktobrī ekonomikas eksperti vairākkārt ir atzinuši “Lidl” par zemo cenu līderi mazumtirdzniecībā, kas nozīmīgi pastiprinājis konkurenci tirgū un piebremzējis straujo pārtikas inflāciju.

Cenu samazinājums “Lidl” veikalos ir iespējams, pateicoties mazumtirgotāja privāto zīmolu modelim, kas balstīts kā uz starptautiskajiem iepirkuma līgumiem, tā arī uz sadarbību ar Latvijas ražotājiem, kas tiek veiksmīgi attīstīta. “Lidl” pašlaik sadarbojas jau ar vairāk nekā 50 vietējiem ražotajiem, kuru produkti ir iekļauti arī šajā cenu samazināšanas programmā. Privāto preču zīmju produkti kvalitātes ziņā ir tikpat labi vai pat labāki par labi zināmu zīmolu produktiem, jo tos īpaši priekš “Lidl” ražo starptautiski sertificēti un augsti kvalitatīvi ražotāji, kas spēj nodrošināt izdevīgas cenas arī šajos augstās inflācijas apstākļos.