foto: LETA
"Novatours" un "airBaltic" paziņo par sadarbības paplašināšanu
Latvijas nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga".
Tūrisms
2023. gada 27. aprīlis, 12:19

"Novatours" un "airBaltic" paziņo par sadarbības paplašināšanu

Jauns.lv

Tūroperators “Novatours” un nacionālā aviokompānija “Air Baltic Corporation” (airBaltic) paziņo par līdzšinējās sadarbības paplašināšanu, izvēršot tūroperatora organizēto ceļojumu galamērķu klāstu, uz kuriem tiešos lidojumus nodrošinās nacionālais avio partneris. Pirmie paplašinātās sadarbības lidojumi ceļā dosies jau maijā.

"Plašāka sadarbība ar airBaltic ir nozīmīgs un mērķtiecīgs solis ceļā uz ilgtspējīgu attīstību, un tas mums kā tirgus līderim ir ļoti svarīgi. Radīt lielisku ceļojumu pieredzi un rīkoties ar visaugstāko rūpību par saviem klientiem un vidi ir mūsu stratēģiskie virzieni," norāda “Novatours Group”, kas ietver arī Latvijas “Novatours”, izpilddirektors Vitālijs Rakovskis.

“Novatours” pārdošanas vadītāja Latvijā Liāna Pudule Indāne piebilst, ka uzņēmumam ir patiess prieks un gandarījums par šo vēl spēcīgāko sadarbību.

“Klientu pieredze un uzticama aviācija mums vienmēr ir bijusi prioritāte. airBaltic ir izcils partneris, kas mums ļaus klientu pieredzi darīt vēl labāku. Tā punktualitāte, publiskais tēls, gaisa flote, serviss lidojuma laikā ir ārkārtīgi svarīgas kvalitātes komponentes, ko augstu vērtējam. Esam pārliecināti, ka šo sadarbības paplašināšanu novērtēs arī mūsu klienti,” turpina Pudule Indāne.

Viņa arī piebilst, ka jau no maija Latvijas ceļotāji uz Melnkalni (Tivata), Grieķijas salām (Korfu, Krēta un Roda), Spāniju (Barselona), Itāliju (Katānija) un daļēji Bulgāriju (Burgas) ceļos ar airBaltic lidmašīnām. Sadarbības ietvaros, šīs vasaras sezonā ir plānots apkalpot aptuveni 11 000 klientu, kas ir 10 reizes vairāk nekā iepriekš. 

Tomass Ramdāls, airBaltic maršrutu tīkla pārvaldes vadošais viceprezidents: “Turpinot paplašināt savu maršrutu tīklu, esam gandarīti, ka varam piedāvāt lielāko jauno maršrutu skaitu vienā sezonā airBaltic vēsturē. Tādējādi tā ir arī lieliska iespēja un prieks vēl vairāk stiprināt mūsu partnerību ar uzticamo partneri “Novatours”. Esam apņēmušies nodrošināt mūsu pasažieriem augstas kvalitātes pakalpojumu un patīkamu ceļojumu pieredzi arī šajā vasaras sezonā.”

Tūroperatora pārstāve piebilst, ka uzņēmums patiesi lepojas, ka turpmāk tā nokļūšana uz Latvijas ceļotāju iemīļotajiem galamērķiem būs arī videi draudzīgāka, pateicoties airBaltic ekonomiskajai un videi draudzīgajai Airbus A220-300 gaisa flotei.