foto: Zane Bitere/LETA
"airBaltic" piedāvās lidojumus no Tamperes uz diviem jauniem galamērķiem
Latvijas nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna starptautiskajā lidostā "Rīga".
Tūrisms
2023. gada 8. februāris, 14:16

"airBaltic" piedāvās lidojumus no Tamperes uz diviem jauniem galamērķiem

Jauns.lv/LETA

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" maijā sāks tiešos lidojumus no bāzes Tamperē Somijā uz Nicu Francijā un Milānu Itālijā, informē "airBaltic" pārstāvji.

Sākot no maija, reisi uz jaunajiem galamērķiem tiks veikti divas reizes nedēļā.

"airBaltic" valdes priekšsēdētājs Martins Gauss norāda, ka līdz šim Somijas pasažieru pieprasījums ir attaisnojis lidsabiedrības cerības. "Ceram, ka šogad pasažieru pieprasījums pieaugs vēl vairāk, tāpēc ar laiku varam sākt piedāvāt jaunus lidojumus uz dažādiem biznesa centriem un atpūtas galamērķiem," pauž Gauss.

"airBaltic" atvērs jaunu bāzi Tamperē

gallery icon

"airBaltic" no Tamperes šobrīd veic tiešos lidojumus uz Kopenhāgenu Dānijā, Minheni Vācijā un Amsterdamu Nīderlandē, kā arī uz atpūtas galamērķiem Malagu Spānijā un Rodas salu Grieķijā, kā arī turpina lidojumus uz Rīgu.

Jau vēstīts, ka "airBaltic" apgrozījums 2021.gadā bija 204,1 miljons eiro, kas ir par 41% vairāk nekā 2020.gadā, savukārt kompānijas zaudējumi samazinājās par 49% un bija 135,7 miljoni eiro.

Latvijas valstij pieder 97,96% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,04%.

"airBaltic" kalendārs 2023. gadam

Tuvojoties 2022. gada beigām Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" prezentē ikgadējo kalendāru 2023. gadam. Jau tradicionāli modeles visiem 12 mēnešiem ir "airBaltic" ...

gallery icon