foto: LETA
Paaugstināta riska dēļ IKEA no pārdošanas izņem vienu preci, vēršoties pie cilvēkiem, kas to jau nopirkuši
Zviedrijas mājokļu labiekārtošanas preču kompānijas "IKEA" lielveikals.
Bizness un ekonomika
2022. gada 21. decembris, 10:35

Paaugstināta riska dēļ IKEA no pārdošanas izņem vienu preci, vēršoties pie cilvēkiem, kas to jau nopirkuši

Jauns.lv

IKEA aicina visus pircējus, kas iegādājušies ODGER grozāmo krēslu antracīta krāsā ar datuma zīmogu 2221 vai līdz 2221 pārstāt krēslu lietot un sazināties ar IKEA, lai saņemtu atpakaļ pilnu samaksāto summu.

Pircēju drošība ir IKEA prioritāte. Uzņēmums atsauc ODGER grozāmo krēslu antracīta krāsā ar datuma zīmogu 2221 vai līdz 2221 (22 ir norāde uz gadu, bet 21 - uz ražošanas nedēļu), jo pastāv paaugstināts risks, ka varētu salūzt krēsla pamatne.

Visi pircēji, kuriem ir ODGER grozāmais krēsls ar datuma zīmogu 2221 vai līdz 2221, tiek aicināti nekavējoties pārstāt krēslu lietot un atdot to atpakaļ IKEA veikalā, saņemot atpakaļ pilnu samaksāto summu. Pirkuma čeks nav nepieciešams.

Briti vairākas stundas stāv rindā, lai iekļūtu atkal atvērtajā "IKEA"

Lielbritānijas valdībai atvieglojot vairākus Covid-19 pandēmijas laikā noteiktos ierobežojumus, durvis apmeklētājiem atkal vēruši vairāki zviedru mēbeļu giganta "IKEA" veikali. Pie ...

gallery icon

IKEA preces tiek radītas, izmantojot stingru risku izvērtēšanas un testēšanas programmu, kas nodrošina preču atbilstību visiem attiecināmajiem tiesību aktiem un standartiem valstīs, kur šīs preces pārdod.

Preces nosaukums un datuma zīmogs ir redzami zem sēdvietas - tie ir iespiesti krēsla materiālā.

IKEA atvainojas par atsaukuma sagādātajām neērtībām.

ODGER grozāmais krēsls.

Lietuviešu pārīša blēņas veikalā IKEA

gallery icon