"Triumph Tiger 1200" jauno modeļu prezentācija

Motopasaules entuziasti un mediji 21. jūnijā tika iepazīstināti ar jaunajiem 2022. gada "Triumph Tiger 1200" modeļiem.

gallery icon
Auto un tehnoloģijas
2022. gada 22. jūnijs, 11:44

FOTO: tīģera jauda un veiklība. "Triumph" Rīgā prezentējuši savu jauno apvidus motociklu

Jauns.lv

Motopasaules entuziasti un mediji 21. jūnijā tika iepazīstināti ar jaunajiem 2022. gada "Triumph Tiger 1200" modeļiem.

Britu motociklu ražotājs “Triumph” savā 120 gadu jubilejā  piedāvā jaunajam "Triumph Tiger 1200" sekojošas versijās – "1200 GT"; "1200GT Pro"; "1200 GT Explorer"; "1200 Rally Pro" un "1200 Rally Explorer".

Otrs jaunums ir uz jau iepriekšējā sezonā iepazītā "Triumph Trident 660" bāzes radītais tūrisma nozīmes motocikls "Triumph Tiger 660 Sport".

“Latvijas Gada motocikls” eksperts, sacīkšu braucējs Tāls Meļķis norāda un motociklu popularitātes atdzimšanu: “Pēdējos gados motobraukšana piedzīvo renesansi, aizvien vairāk cilvēku cenšas gūt to piedzīvojumu un neatkarības sajūtu, ko sniedz motocikls. To lieliski apliecina "Tiger" prezentācija. Jaunais "Triumph" modelis necenšas ieņemt ikoniskā GS vietu, bet ar piecu, dažādu "Tiger" modeļa versiju piedāvājumu, radīt šķietami individualizētu piedāvājumu ļoti plašam interesentu lokam.”

Savukārt enduro motosportists Jānis Kļaviņš izceļ "Tiger" modeļa degvielas bākas izmēru: “Jaunais "Triumph Tiger" ir drosmīgs solis un jauns skatījums piedzīvojumu virzienā. Slaidākas līnijas, palielināta jauda un mazāks svars, ļaus braucējam vieglāk pārvarēt apvidu ārpus ceļa un "Explorer" 30 litru degvielas bāka paplašina ceļojumu iespējas ārpus civilizācijas teritorijas.”

Tikmēr “Triumph Rīga” tirdzniecības daļas vadītājs Arnis Blodons norāda uz jaunā modeļa vieglo vadāmību: “Motocikls "Triumph Tiger 1200" jaunajā versijā ir virzīts vairāk un tuvāk bezceļa piedzīvojumam. Izmainot tā ģeometrijas parametrus, ir panākta vieglāka vadības kontrole apvidū, kas ir svarīgi pilnvērtīgai braukšanai. Šodien labākie paraugi ierobežotā skaitā ir pieejami, un ir iespējams notestēt motociklus katram braucējam ar A kategorijas vadītāja apliecību”.