foto: Publicitātes
Huawei Watch 3 Pro: spējīgs sabiedrotais pat prasīgākajam valkātājam
Auto un tehnoloģijas
2021. gada 23. jūlijs, 06:08

Huawei Watch 3 Pro: spējīgs sabiedrotais pat prasīgākajam valkātājam

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Mūsdienu viedierīču sniegtās iespējas apvienojumā ar spēju būtiski atvieglot mūsu ikdienu, motivē tās arvien vairāk integrēt savā ikdienā. Lai daudzo pienākumu un notikumu virpulī atrastu mirkli arī aktīvai atpūtai, ikvienam noderēs uzticams viedais asistents, kas palīdzētu visu pagūt laikā. Viedpulksteņu izvēles kritēriji ir daudz un dažādi, taču nereti visvērtīgākie no tiem ir augstas jaudas un darbības laika rādītāji, kas pasargās no pēkšņi izlādējušās baterijas nepiemērotākajā brīdī.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nenokausējams akumulatora darbības laiks

Viedpulkstenis ir kļuvis par teju neaizstājamu viedpalīgu, kas ātri un efektīvi informē tā valkātāju par gaidāmajiem notikumiem, ienākošajiem zvaniem, veselības rādītājiem, detalizētu sportisko aktivitāšu analīzi un citiem nozīmīgiem rādītājiem.

Viedie palīgi spēj būt patiesi noderīgi ikdienas gaitās, taču ne visi no tiem spēj tikt līdzi tā valkātajā aktīvajam dzīves ritmam. Nereti tieši akumulatora darbības laiks ir šķērslis pilnvērtīgai visu iespēju baudīšanai. Tādēļ jaunais Huawei Watch 3 Pro ir radīts, lai atbilstu visām prasībām un pārsteigtu ar vēl viedākām iespējām un gandrīz nenokausējamu akumulatora darbības laiku.

“Ilgs viedpulksteņa un arī citu digitālo rīku darbības laiks ir viens no lielākajiem tehnoloģiju izstrādātāju izaicinājumiem. Huawei Watch 3 Pro tika veidots, prātā turot pašu aizņemtāko cilvēku prasības. Rekordilgs darbības laiks līdz pat trīs nedēļām ļauj viedpulksteņa valkātājam veltīt nedalītu uzmanību ikdienas pienākumiem, aizmirstot par kārtējo uzlādes reizi. Taču, kad tomēr būs pienācis uzlādes laiks, nieka desmit minūtes spēj nodrošināt ierīci ar 15 stundu ilgu darbības laiku. Tas nozīmē, ka, konstatējot viedpulksteņa izlādi, atliek to pievienot lādētājam un desmit minūtes veltīt pauzei un atkal pievērsties darbiem ar viedā asistenta klātbūtni,” skaidro Aleksandrs Jekimovs, Huawei produktu apmācību vadītājs Latvijā.

Jaudīgais baterijas darbības laiks ir iespējams pateicoties uzlabotiem enerģijas taupīšanas algoritmiem, kas spēj arī nodrošināt sirdsdarbības ātruma, skābekļa piesātinājuma līmeņa asinīs un arī miega monitoringu 24/7, padarot veselības uzraudzību vēl pieejamāku un efektīvāku. Akumulatora jauda ir svarīgs faktors arī tam, lai savā viedpulkstenī spētu baudīt arī jaunākās viedās tehnoloģijas un inovācijas.

Nākamā līmeņa viedums

Tas, kam patiesi noderēs jaunā viedpulksteņa ilgais darbības laiks, ir neatkarīgās funkcijas. Nereti, esot skrējienā no vienas sapulces uz otru, ērtāk ir pārlūkot dienas plānu, paskatoties uz plaukstas locītavu, tādējādi gan ātrāk organizējot savus plānus, gan neuztraucoties par iespēju palaist garām kādu svarīgu notikumu.

“Huawei Watch 3 Pro ir iebūvēta eSIM tehnoloģija, kas ļauj tā valkātājam veikt un saņemt zvanus, atskaņot mūziku un lejupielādēt lietotnes bez savienojuma ar viedtālruni. Ar šīs tehnoloģijas palīdzību darba diena kļūst vieglāk organizējama un arī mobilāka, jo pietiek ar vienu ierīci uz plaukstas locītavas, kas vienmēr ir līdzās un spēj izpildīt visas nepieciešamās funkcijas ātri un bez liekām darbībām,” stāsta A. Jekimovs.

Tāpat lietotāja ērtībām viedpulkstenī pieejamais AppGallery lietotņu veikals sniedz iespēju Huawei Watch 3 Pro valkātājam lejupielādēt dažādas trešo pušu radītās lietotnes, piemēram, ikdienas plānošanas, mūzikas, fitnesa vai ceļošanai noderīgus rīkus. Lietotņu veikala iespējas ļauj nemitīgi papildināt viedpulksteņa funkciju klāstu un pakārtot tās atbilstoši savām vajadzībām, kā arī atsvaidzināt ar jaunākajiem un populārākajiem digitālajiem palīgiem.  

Taču tas, kas padarīs lietotāja pieredzi vēl viedāku, ir iespēja kontrolēt ienākošos zvanus ar žestu palīdzību. Atliek tikai savilkt un atbrīvot plaukstu dūrē, lai piezvanītu kolēģim, vai pagriezt plaukstu uz sāniem, lai izslēgtu ienākošā zvana skaņu. Tādā veidā pulksteņa valkātājs var ne vien ātri atbildēt uz svarīgu zvanu, bet arī, vajadzības gadījumā, ērti un ātri novērst zvana signāla radīto troksni, netraucējot apkārtējiem cilvēkiem sapulces vai kāda cita svarīga brīža laikā.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Publicitātes

Ilgtspējīgs dizains, kas piešķir tēlam prestižu

Pulksteņa augsto veiktspēju un viedās funkcijas papildina tām komplimentējošs dizains, kas, tāpat kā ierīcē iestrādātās tehnoloģijas, ir radīts, lai sniegtu tā valkātājam ērtu un jēgpilnu lietotāja pieredzi. Katra detaļa ir rūpīgi izstrādāta no augstas kvalitātes materiāliem, lai paildzinātu viedpulksteņa kalpošanas laiku, un pārdomāta, lai pildītu valkātāja prasībām atbilstošas funkcijas.

“Titāna rāmis un īpaši izturīgais safīra stikls, piešķir Huawei Watch 3 Pro valkātājam profesionālu izskatu visas dienas garumā. Un, pateicoties 1,43 collu augstas izšķirtspējas AMOLED ekrānam, funkciju pārvaldīšana ir vēl vieglāka. Katra detaļa ir pārdomāta, tāpēc pulkstenim sānā ir iestrādāts pilnībā pagriežams slēdzis, ar kuru var ērtāk pārlūkot ekrānā redzamās funkcijas un skaļuma iestatījumus,” skaidro A. Jekimovs.

Pulksteņa ekrāna saskarne arī ir piedzīvojusi pārmaiņas un piedāvā plašu iepriekš instalētu fona dizainu sortimentu tostarp arī animācijas, kas atsvaidzina ierīces izskatu. Taču radošākajiem prātiem noteikti pie sirds ies iespēja pašiem radīt savus dizainus, izmantojot gan fotoattēlus, gan arī  5 sekunžu īsus videoklipus unikālākam un personīgākam izskatam, lai katrs lietošanas brīdis būt patīkamu sajūtu pilns.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Huawei

Tēmas