foto: Juris Rozenbergs
FOTO. Atklāta izstāde “Riga Food 2020”
Bizness un ekonomika
2020. gada 9. septembris, 15:25

FOTO. Atklāta izstāde “Riga Food 2020”

Jauns.lv

Burciņmaize, latviešu gelato vafeļu glāzītē, sīpolu standziņas, cidoniju čipsi… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem, ko varēs apskatīt, nodegustēt un iegādāties Baltijas lielākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2020”, kas no 9. līdz 12. septembrim notiek Ķīpsalā. Nāc, izbaudi jaunas garšas un smelies idejas savai ēdienkartei!

Starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2020"

Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā šodien atklāja starptautisko pārtikas izstādi "Riga Food 2020".

gallery icon

No 9. līdz 12. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiek Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde “Riga Food 2020”, kas nozares profesionāļiem sniegs drošu vidi jauniem darījumiem, bet ikvienam gardēdim piedāvās iepazīt vēl neiepazītas garšas. Izstādē un kontaktbiržā savus produktus un pakalpojumus prezentēs vairāk nekā 400 uzņēmumu no 30 valstīm. Pirmo reizi izstādē būs Japānas nacionālais kopstends. Apmeklētāji varēs doties gastronomiskā ceļojumā, paviesojoties arī Latvijas, Lietuvas, Igaunijas,  Kanādas, Ukrainas, Polijas, Moldovas un Čehijas kopstendos. ”Riga Food” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

"Riga Food 2020" savus jaunākos produktus un pakalpojumus prezentēs uzņēmumi no Austrijas, Baltkrievijas, Beļģijas, Čehijas, Latvijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Moldovas, Igaunijas, Indijas, Itālijas, Polijas, Kanādas, Krievijas, Ķīnas, Turcijas, Vācijas un citām valstīm. Izstādē būs vairāku valstu nacionālie kopstendi.

Tajā skaitā izstādē varēs iepazīties ar visu trīs Baltijas valstu sasniegumiem pārtikas nozarē. Apmeklējot Inovāciju ekspozīciju, varēs apskatīt uzņēmēju, zinātnieku un pētnieku izstrādātos jaunākos produktus un risinājumus pārtikas nozarē, savukārt uzņēmēji un nozares profesionāļi 10.septembrī ir aicināti piedalīties starptautiskajā kontaktbiržā.

Latvijas novadu tradicionālos ēdienus kopstendos izstādē prezentēs mājražotāji, zemnieku saimniecības, mazie un vidējie uzņēmumi Latgales, Vidzemes, Kurzemes, Zemgales un Rīgas plānošanas reģiona.

Tāpat izstāde piedāvās arī citus konkursus prezentācijas, seminārus un meistarklases. Tostarp izstādē norisināsies starptautiskais iepakojuma konkurss ""Riga Food 2020" iepakojums Nr. 1", kurā starptautiska žūrija noteiks labākos iepakojums vairākās kategorijās. Izstādes apmeklētāji varēs nobalsot par savu simpātiju, tādējādi nosakot patērētāju vērtējumā labāko iepakojumu.

Tēmas