Bizness un ekonomika
2020. gada 3. augusts, 17:44

Ķirsona vietā par "Lido" priekšsēdētāju iecelts Māris Blumbergs

Jauns.lv

Lai spēcinātu AS “LIDO” līderpozīcijas tirgū un pilnveidotu uzņēmuma pārvaldību, Gunārs Ķirsons padomes priekšsēdētāja amatā ieceļ Māri Blumbergu. Padomei pievienojas arī profesionālis ar spēcīgu pieredzi juridiskajā jomā, Armands Grīnbergs, Jauns.lv informē uzņēmumā.

Mārim Blumbergam, kurš AS “LIDO” vadīja no 2017. gada aprīļa līdz 2019. gada maijam, ir plaša pieredze vadošos amatos finanšu sektorā, tostarp vairāk nekā desmit gadu pieredze investīciju vadības uzņēmumā.

Savukārt Armandam Grīnbergam, kurš nule pievienojies AS “LIDO” padomes sastāvam, ir vairāk nekā 15 gadu pieredze darbā dažādās biznesa jomās. Pirms stāšanās jaunajā amatā AS “LIDO” A. Grīnbergs izcili sevi pierādījis “SEB Group” uzņēmumu vadības komandā Latvijā, savukārt juridiskajā jomā kopumā strādā jau teju 30 gadus. Jaunais padomes loceklis tiek raksturots kā spēcīgs komandas spēlētājs, kurš ir vairākkārt pierādījis spēju organizācijās ieviest labas pārvaldības principus atbilstoši starptautiskajiem standartiem.

foto: Publicitātes foto
Armands Grīnbergs

Arī turpmāk AS ”LIDO” padomē darbu turpina Oļesja Sergejeva. Savukārt akcionārs Gunārs Ķirsons neplāno pārdot uzņēmumu akciju kontrolpaketi un turpmāk pievērsīsies uzņēmuma attīstības un jaunu tehnoloģiju ieviešanas projektiem.

Sabiedrībā atpazīstamas personas dodas "Lido" pasaules garšu ceļojumā

Ceturtdienas vakarā darbu pēc teju trīs mēnešu dīkstāves atkal atsācis "Lido" atpūtas centrs Krasta ielā.

gallery icon
106

AS "LIDO” ir lielākais ēdināšanas uzņēmums Latvijā, kas aptaujā "TOP darba devējs 2019” atzīts par labāko darba devēju sabiedriskās ēdināšanas sektorā. AS “LIDO” ir 14 restorāni un trīs veikali Latvijā, kā arī trīs restorāni Tallinā. 2018. gadā uzņēmuma grupas apgrozījums bija 41,883 miljoni eiro, kas ir par 8,5% vairāk nekā gadu iepriekš.