Paņem un samaksā - paipalu ferma savus produktus piedāvā ratos bez pārdevēja
Bizness un ekonomika
2020. gada 30. marts, 10:45

Paņem un samaksā - paipalu ferma savus produktus piedāvā ratos bez pārdevēja

Jauns.lv

Paipalu olu un gaļas produktu ražotne Rīta putni atraduši radošu, drošu un drosmīgu veidu kā piedāvāt savu produkciju pircējiem – bezkontakta iepirkšanās.

Mūsu uzņēmums (SIA RĪTA PUTNI) kopš 2015. gada nodarbojas ar paipalu olu un gaļas produktu ražošanu. Saimniekojam Kokneses novadā, kur atrodas mūsu paipalu ferma un ražotne. 

Mūsu paipalu olu produkti ir pazīstami ar nosaukumu OLALĀ!, bet paipalu gaļa ar nosaukumu BUČERS. Katru nedēļu svaigus produktus piegādājam vairākiem Rīgas veikaliem un vēl pirms neilga laika to vedām arī uz vairākiem Rīgas restorāniem. Katru sestdienu mūs var satikt Kalnciemielas tirdziņā.

Diemžēl, sakarā ar krīzi, restorāni ar kuriem sadarbojāmies ir daļēji vai pilnīgi slēgti un arī Kalnciemielas tirdziņā varam novērot, ka cilvēkiem mainās iepirkšanās ieradumi. Ja agrāk tā bija vieta, kur varēja labi pavadīt laiku un kvalitatīvi iepirkties, tad šobrīd rūpējoties par savu un citu cilvēku veselību, lielāka uzmanība tiek veltīta iepirkumiem internetā.

Redzot cik strauji situācija ar Covid19 un iepirkšanās iespējām mainās, mēs nolēmām pie mūsu paipalu fermas Kokneses novadā, ierīkot iepirkšanās vietu, novietojot ratus ar svaigiem produktiem ko esam saražojuši. Ievērojot godprātības principu, apmeklētājs sev ērtā laikā var paņemt gan svaigas paipalu olas, gan citus paipalu olu vai gaļas produktus par mūsu piedāvāto - ražotāja cenu, vietā atstājot samaksu. No pirmās dienas, šāda iespēja izrādījās gaidīta un internetā saņēmām vairākus aicinājumus tādu ierīkot arī tuvāk Rīgai. Tagad Olalā! paipalu olu ratus novietojām arī Pierīgā - Langstiņos.

Vadoties no pieprasījuma un arī laika apstākļiem, produktu klāsts ratos var mainīties.

Paipalu olas un gaļa ir īpašs produkts, ko iecienījuši nevien Rīgas restorānu apmeklētāji, bet arī tie, kas vēlas uzturā lietot svaigu un veselīgu, olbaltumvielām un vitamīniem bagātu uzturu, kas šobrīd ir īpaši aktuāli.