foto: Surachet Shotivaranon / Alamy/ Vida Press
Bērnudārza virtuve piedāvā piegādāt siltas pusdienas uz mājām
hand to hand somtum (spicy Thai papaya salad) famouse local traditional unique salad in the world.
Bizness un ekonomika
2020. gada 24. marts, 09:36

Bērnudārza virtuve piedāvā piegādāt siltas pusdienas uz mājām

Jauns.lv

Pirmskolas izglītības iestādes Mazulītis Rū virtuvē pagatavotās maltītes tagad ir pieejamas ar piegādi apkaimes iedzīvotājiem.

Mūsu izglītības iestādei ir profesionāla virtuve ar profesionāliem pavāriem, kuri ikdienā gatavo veselīgas un sabalansētas maltītes bērniem. Un kamēr mūsu pirmsskolēni un skolēni  ir mājās, piedāvājam piegādāt mūsu virtuvē gatavotu maltīti (pusdienas un launadziņu) gan mūsu iestādes ģimenēm, gan arī tuvākās apkaimes ģimenēm un arī darbavietām. Ar mūsu piedāvājumu varat tuvāk iepazīties mūsu iestādes PPII Mazulītis Rū facebook lapā https://www.facebook.com/MazulitisRu

Pasūtījumi tiek pieņemti katru dienu līdz 17.00.

Piegādi šobrīd varam organizēt tikai tuvumā- (Pārdaugava, Bieriņi, Āgenskalns, Torņakalns, Mārupe, Jaunmārupe, Babīte). Ja būs interesenti no citām zonām, izskatīsim piegādes iespējas.

Lai pasūtītu piegādi Whatsapp +37129681060 ziņā ir jāieraksta- Vārds , uzvārds, piegādes datums , Pusdienu komplektu skaits un launagu skaits. (Alergēni, ja tādi ir), Reģions (Mārupe, Tīraine, Jaunmārupe, Bieriņi, u.t.t) piegādes adrese. 

Lai saņemtu piegādi – Apmaksa jāveic uz kādu no mūsu ( Sia “ Mazulītis Rū”) kontiem-  Swedbank LV54HABA0551030174484 vai Luminor LV64RIKO0002013105234 , uzrādot pasūtītāja Vārdu, uzvārdu un piegādes datumu. Un šoferim jāuzrāda maksājuma uzdevums. Skaidrā naudā vai ar karti apmaksa nav iespējama. 

Tikai  SIA“Mazulīša Rū “ esošie klienti var pasūtīt ar pēcapmaksu, bet tad pasūtot jānorāda Vārds, uzvārds, Bērna Vārds, uzvārds, grupa, filiāle kuru apmeklē, piegādes datums , pusdienu komplektu skaits un launagu skaits. (Alergēni, ja tādi ir), reģions (Mārupe, Tīraine, Jaunmārupe, Bieriņi, u.t.t) piegādes adrese. Un e- pasta adrese uz kuru sūtīt rēķinu. Rēķins tiks izrakstīt divas reizes mēnesī pēc faktiskajām piegādēm.