foto: Pixabay
Latvijā radīts jauns autiņbiksīšu uzņēmums
"GEGE" autiņbiksītes var pasūtīt e-komercijas platformā thegege.com un ar bezmaksas piegādi saņemt uz mājām vai pakomātiem./Ilustratīvs attēls.
2020. gada 22. marts, 23:13

Latvijā radīts jauns autiņbiksīšu uzņēmums

Jauns.lv / LETA

Latvijā radīts autiņbiksīšu jaunuzņēmums "GeBerry" (zīmols "GEGE"), kurā ieguldītās investīcijas pārsniedz 400 000 eiro, informēja uzņēmuma pārstāvji.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kompānijas pārstāvji informēja, ka uzņēmums nodrošina iespēju pasūtīt autiņbiksītes internetā un saņemt tās ar piegādi mājās. "Mēs piedāvājam  drošu preču pasūtīšanu un saņemšanu," teica "GeBerry" līdzīpašnieks Kaspars Magrins, piebilstot, ka ārkārtējā situācijā, kad ieteicams ievērot piesardzību un izvairīties no publiskā vietām, kompānija šādi vēlas atbalstīt ģimenes. 

"GEGE" autiņbiksītes var pasūtīt e-komercijas platformā thegege.com un ar bezmaksas piegādi saņemt uz mājām vai pakomātiem. 

"GeBerry" izveidojuši trīs jauni uzņēmēji sadarbībā ar Eiropas produktu speciālistiem un starptautisko sūtījumu nodrošinātāju "DPD", kas nodrošina tiešās piegādes mājās vai preču saņemšanas vietās.

SIA "GeBerry" ir reģistrēts 2019.gadā un tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānija pieder trim Latvijas privātpersonām, tostarp Jevgēnijai Spriņķei (25%), Laurai Latišonokai (25%) un Kasparam Magrinam (13%), bet atlikušās kompānijas kapitāldaļas pieder Beļģijas privātpersonai. Kompānija ražo mazuļu higiēnas preces un pārdod tās Latvijā un ārvalstīs.