foto: Evija Trifanova/LETA
Latvijā pieprasītākais amats martā ir preču komplektētājs
Latvijā strauji pieaugusi darba meklētāju interese par preču komplektētāju un noliktavas darbinieku vakancēm.
Bizness un ekonomika
2020. gada 21. marts, 22:15

Latvijā pieprasītākais amats martā ir preču komplektētājs

Jauns.lv / LETA

Pieprasītākais amats martā Latvijā ir preču komplektētājs, liecina darba portālu "CVMarket.lv" jaunākā statistika.

Kā liecina darba portāla dati, Latvijā strauji pieaugusi darba meklētāju interese par preču komplektētāju un noliktavas darbinieku vakancēm, uz kurām patlaban ir pat vairāki desmiti kandidātu pieteikumu. Patlaban uz šīm vakancēm vidēji ir 36 pieteikumi, taču ir arī vakances, uz kurām ir vairāk nekā 80 pieteikumu.

Vienlaikus darba portāla dati liecina, ka arī Lietuvā un Igaunijā ir novērojama liela darba meklētāju interese par šo amatu.

"CVMarket.lv" biznesa attīstības vadītājs Kristaps Kolosovs atzīmēja, ka ir palielinājusies interese arī par kurjeru, šoferu-ekspeditoru, loģistikas speciālistu un klientu apkalpošanas speciālistu vakancēm - vidējais kandidātu skaits pāris dienu laikā uz šīm vakancēm ir 25.

Kolosovs piebilda, ka vairākas mazumtirdzniecības ķēdes un ražošanas uzņēmumi savās komandās ir sākuši meklēt papildu darbaspēku, lai tiktu galā ar pieaugošo pieprasījumu.

Darba portāls "CVMarket" ir personālatlases uzņēmums, kurš pārvalda vienu no vadošajiem darba sludinājumu portāliem Latvijā.