foto: Pixabay
"Samsung" atzīst viedtālruņu "Galaxy S10" pirkstu nospiedumu sensoru nepilnības
Kāda lietotāja Lielbritānijā pavēstīja laikrakstam "Sun", ka viņas viedtālruni "Galaxy S10" spēj atbloķēt ikviens.
Auto un tehnoloģijas
2019. gada 18. oktobris, 14:03

"Samsung" atzīst viedtālruņu "Galaxy S10" pirkstu nospiedumu sensoru nepilnības

Jauns.lv / LETA

Dienvidkorejas elektronikas preču ražotājs "Samsung Electronics" piektdien atzina, ka pastāv būtiska pirkstu nospiedumu nolasīšanas sistēmas nepilnība, kas ļauj citiem cilvēkiem piekļūt "Galaxy S10" viedtelefoniem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Informācija par šīm problēmām izskanēja šīs nedēļas sākumā, kad kāda lietotāja Lielbritānijā pavēstīja laikrakstam "Sun", ka viņas viedtālruni "Galaxy S10" spēj atbloķēt ikviens, vienkārši uz tā uzliekot ekrāna aizsargu un pieskaroties ar iepriekš nereģistrētu pirkstu.

Šis defekts nozīmē to, ka ikviens, pie kura nonāktu viņas telefons, spētu pārsūtīt naudu, izmantojot viņas finanšu lietotni, viņa skaidroja.

"Samsung" piektdien paziņoja, ka šī problēma saistīta ar to, ka pirkstu nospiedumu sensors atbloķē ierīci pēc tam, kad tas trīs dimensiju struktūru, kas novērojama atsevišķiem silikona ekrāna aizsargiem, atpazinis kā lietotāju pirkstu nospiedumus.

Uzņēmums aicina "Galaxy Note10", "Galaxy Note10+" un "Galaxy S10", "Galaxy S10+" un "Galaxy S10 5G" lietotājiem izdzēst visus iepriekš reģistrētos pirkstu nospiedumus un reģistrēt to datus no jauna.

"Lūdzu, savām ierīcēm nelietojiet silikona ekrāna aizsargus, kamēr netiks izlaists programmatūras atjauninājums, kas varētu būt pieejams no nākamās nedēļas sākuma," norāda "Samsung".
 

Tēmas