foto: LETA
Krievāra ģimenei piederošā saimniecība ieguldīs pusmiljonu eiro jaunlopu un teļu kūts būvniecībā
Kādreizējais premjera Valda Dombrovska padomnieks un uzņēmuma "Latvijas piens" bijušais vadītājs Uldis Krievārs.
Bizness un ekonomika
2019. gada 8. septembris, 14:28

Krievāra ģimenei piederošā saimniecība ieguldīs pusmiljonu eiro jaunlopu un teļu kūts būvniecībā

Jauns.lv / LETA

Kādreizējā premjera Valda Dombrovska (JV) padomnieka un uzņēmuma "Latvijas piens" bijušā vadītāja Ulda Krievāra ģimenei piederošā Kokneses novada Bebru pagasta saimniecība "Galadomēni" par pusmiljonu eiro plāno celt jaunlopu un teļu kūti, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kompānijas izsludinātajā iepirkumu konkursā par jaunlopu un teļu kūts būvniecību trīs pretendentu vidū uzvarējis uzņēmums "Pērles Būve". Iepirkuma līgumcena ir 499 999,99 eiro un bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) 604 999,99 eiro ar PVN.

Investīciju projektu plānots īstenot līdz 2021.gada 21.februārim "Kalnadomēnos", Bebru pagastā, Kokneses novadā, piesaistot finansējumu Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstība pasākuma "Ieguldījumi materiālajos aktīvos" apakšpasākumā "Atbalsts ieguldījumiem lauku saimniecībās".

Iepirkumam pievienotajā tehniskajā specifikācijā teikts, ka iepirkumu konkursa uzvarētājam jāuzceļ jaunlopu un teļu kūts 3336 kvadrātmetru platībā, kā arī jānodrošina jaunlopu un teļu kūts aprīkojums.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2018.gadā kompānija strādāja ar 239 028 eiro apgrozījumu un 17 005 eiro zaudējumiem.

Kompānija ir reģistrēta 2015.gadā un kompānijas pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Uldis Krievārs.