foto: Ekrānuzņēmums
20 klientu vietā nu ierodas tikai divi - slēgtais Deglava tilts faktiski aptur biznesu firmām aiz tā
Mēbeļu uzņēmuma "Elīza-K" pārstāvis saka, ka klientu plūsma ir ne tikai sarukusi, bet pat apstājusies.
2019. gada 26. aprīlis, 22:15

20 klientu vietā nu ierodas tikai divi - slēgtais Deglava tilts faktiski aptur biznesu firmām aiz tā

Jauns.lv

Rīgas domes Satiksmes departaments un Būvniecības valsts kontroles birojs joprojām nevar vienoties, kādi atzinumi vajadzīgi, lai Deglava tiltu varētu atvērt satiksmei. Tādēļ labākajā gadījumā tas varētu notikt nākamās nedēļas vidū. Tikmēr šajā rajonā apturēta ne vien satiksme, bet arī uzņēmējdarbība! Reizē ar tilta slēgšanu Valsts policija ierobežojusi satiksmi arī Deglava ielā, radot būtiskas neērtības šīs apkārtnes uzņēmējiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Piemēram, biznesa centrā Deglava ielā 50 darbojas vairāki desmiti uzņēmumu - veikali, ražotnes, noliktavas. Tagad klientu plūsma krietni apsīkusi, jo potenciālie pircēji un sadarbības partneri ar saviem auto vairs nedodas tajā virzienā. Mēbeļu uzņēmuma "Elīza-K" valdes loceklis Aleksejs Korockins atzīst: saimnieciskā darbība tagad faktiski ir pārtraukta. Uzņēmējs teic, ka parasti līdz šim mēbeļu veikalā bijuši ap 20 pircējiem, taču kopš tilta slēgšanas - tikai divi, pēdējā dienā vispār tikai viens. "Nav iespējams veikt uzņēmējdarbību," atzīst Korockins.

Savukārt "Baltic Data" vadītājs Aivars Arums norāda uz policijas ekipāžu atrašanos slēgtā tilta apkaimē. Policijas mašīnu dēļ klientiem esot īpaši jāstāsta, ka pie uzņēmuma ir iespējams piebraukt, neraugoties uz likumsargu ekipāžām, kas cilvēkiem uzreiz nolasās kā liegums vietai tuvoties. 

Biroju ēkas teritorijas pārstāvis arīdzan norāda, ka uzņēmumu darbiniekiem ir apgrūtināta tikšana uz darbu. Vairāk par radušos situāciju slēgtā tilta dēļ skaties LTV sagatavotajā sižetā:

Slēgtais Augusta Deglava ielas pārvads Rīgā

gallery icon
54