foto: REUTERS/SCANPIX
FOTO: tā izskatās pasaulē augstākais ūdenskritums iekštelpās - ūdens gāžas no lidostas jumta
Tūrisms
2019. gada 15. aprīlis, 10:55

FOTO: tā izskatās pasaulē augstākais ūdenskritums iekštelpās - ūdens gāžas no lidostas jumta

Jauns.lv

Singapūras Čangi lidosta regulāri izpelnās pasaulē labākās lidostas titulu, taču 2019.gadā šajā vietā tiks atklāti vairāki jaunumi, viens no tiem - pasaulē augstākais ūdenskritums iekštelpās.

Aizvadītās nedēļas izskaņā Čangi lidostā tika atklāts 40 metrus augsts ūdenskritums "Rain Vortex". Ūdenskritums atrodas lidostas telpās un ikviens tūrists savā brīvajā laikā var doties to apskatīt.

Ūdenskritums atrodas apļveida telpā ar stikla sienām un gāžas no lidostas termināla jumta. Tam apkārt savukārt izveidots parks ar dažādiem kokiem un augiem.

Singapūrā atklāts pasaulē augstākais ūdenskritums iekštelpās

gallery icon
24

"Rain Vortex" ūdenskritums ir daļa no lidostas jaunizveidotā kompleksa "Jewel", kas drīzumā tiks atklāts pilnībā. Pasažieriem tiks piedāvātas dažādas izklaides un iepirkšanās iespējas. Kompleksā atradīsies arī atsevišķa viesnīca ar aptuveni 130 numuriņiem un mākslīgi izveidots mežs. 

Lielbritānijas konsultāciju kompānija "Skytrax" jau septīto gadu pēc kārtas Singapūras Čangi lidostu atzinusi par pasaulē labāko. Tajā iespējams arī apmeklēt diennakts kinoteātri, kā arī izbaudīt peldi uz jumta veidotā baseinā.