Bizness un ekonomika
2011. gada 25. februārī, 19:35

"Dzintars" piedāvājis produkcijas līgumražošanu Ukrainā un Vācijā

Jauns.lv

Šī gada februārī Latvijas kosmētikas ražotājs AS "Dzintars" piedalījās divās starptautiskās izstādēs ar mērķi piedāvāt līgumražošanu kā sadarbības veidu un attīstīt eksporta tirgu, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Kazimiera Puzo.

No 9. februāra līdz 12. februārim izstāde "InterCharm-Ukraine 2011" norisinājās Kijevā, Ukrainā. Savukārt no 16. februāra līdz 19. februārim uzņēmums savu produkciju prezentējis izstādē "Vivaness 2011" Nirnbergā, Vācijā.

Kā stāsta Puzo, izstāde Kijevā parādīja, ka "Dzintara" zīmols Ukrainas tirgū joprojām ir populārs un pieprasīts. Stenda apmeklētāji pozitīvi novērtēja pretnovecošanās sejas kopjošo kosmētiku "Real Dream", dabiski organisko kosmētiku "Organic Style" un jaunos parfimērijas ūdeņu aromātus "Be trendy".

Komentējot tendences patērētāju ieradumos, viņa atzina, ka cilvēki rietumos ir vairāk orientēti uz bioloģisko, zaļo dzīves veidu. Savukārt austrumos patērētāji vēlas lietot ne tikai dabisko un organisko kosmētiku, bet arī parfimēriju.

AS "Dzintars" valdes priekšsēdētājs Iļja Gerčikovs atzīst, ka šādas izstādes ir vērtīga tikšanās nozares ekspertiem, lai apmainītos ar pieredzi.

Šogad AS "Dzintars" apsver iespēju piedalīties vēl divās ekoloģiskās kosmētikas izstādēs.

LETA