1dienas
19stundas
25minūtes
33sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ilggadējais "Forum Cinemas" vadītājs Atis Amoliņš nolēmis doties pensijā
SIA "Forum Cinemas" ilggadējais direktors Atis Amoliņš.
Bizness un ekonomika

Ilggadējais "Forum Cinemas" vadītājs Atis Amoliņš nolēmis doties pensijā

Jauns.lv

Ilggadējais SIA "Forum Cinemas" vadītājs Atis Amoliņš nolēmis pārtraukt darba gaitas un doties pensijā, tādēļ no šodienas par uzņēmuma jauno rīkotājdirektoru kļuvis Normunds Labrencis, informēja "Forum Cinemas" pārstāvji.

Labrencim ir plaša pieredze uzņēmumu vadītāja amatā - viņš vairāk nekā septiņus gadus bija "Ingman saldējuma" rīkotājdirektors, vienlaikus pildot arī uzņēmuma Baltijas komercdirektora pienākumus, kā arī darbojoties UAB "Ingman Ledai" un "Ingman Baltic" valdēs.

Pēc "Ingman" pievienošanās "Unilever Baltic" šā gada sākumā Labrencis kļuva par uzņēmuma saldējuma un saldēto pārtikas produktu nodaļas vadītāju Baltijā. Savas karjeras laikā viņš ir strādājis arī "Electrolux Latvia" un "Procter&Gamble Marketing Latvia".

Labrencis ir ieguvis bakalaura grādu vadības zinībās Latvijas Universitātē, kā arī profesionālo maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa vadības augstskolā.

SIA "Forum Cinemas" ir lielākais filmu izplatītājs un izrādītājs Latvijā. Uzņēmums pārstāv četras vadošās filmu izplatīšanas kompānijas un ir daudzzāļu kinoteātra "Kino Citadele" operators.

SIA "Forum Cinemas" dibināta 1993.gadā un patlaban ir Somijas uzņēmuma "Finnkino Oy" meitasuzņēmums Latvijā.

Uzņēmums sāka ar kinoteātra "Pionieris", vēlāk "Oskars", modernizāciju attēla un skaņas kvalitātē, vēlāk kinoteātris "Daile" tika pārveidots par pirmo dupleksu Latvijā. Līdz 2006.gada 21.martam "Forum Cinemas" bija pazīstama kā SIA "Baltic Cinema". Uzņēmuma direktors kopš "Baltic Cinema" laikiem bija Amoliņš.

LETA/ Foto: Edijs Pālens/LETA