1dienas
19stundas
31minūtes
45sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Trešie 10 konkursa finālisti zināmi
Bizness un ekonomika

Trešie 10 konkursa finālisti zināmi

Jauns.lv

Konkursa noteikumi bija pavisam vienkārši - piedāvājām vairākus galamērķus, Tev bija jāatsūta, paša fotografēta, asociāciju vai reālas pieredzes fotogrāfija. Tālāk visu izlemj balsotāji. Dalībnieki piedalās izlozē par galveno balvu – ceļojuma dāvanu karti Ls 700 /996 EUR vērtībā! Šķita pārāk vienkārši, lai būtu taisnība? Lūk, trešais desmitnieks finālistu.

Trešās nedēļas tēma bija "Tenerife".

Dalībniekiem bija jāizpilda 3 pavisam vienkārši punkti:

1.

Jāseko

(jābūt sekotājam vai jāsāk sekot) draugiem.lv/kasjauns lapai

2. Līdz pirmdienas plkst.16:00 bija jāiesūta sava pašuzņemtā bilde par konkrētās nedēļas tēmu – tavas asociācijas vai reāla pieredze uz e-pastu marketings@kasjauns.lv vai uzreiz varēja nosūtīt vēstuli draugiem.lv/kasjauns profilā.

3. Un tieši tad sākas tava dalība konkursā, jo otrdienā 10:00 mēs publicēsim visas iepriekšējā nedēļā iesūtītas bildes draugiem.lv/kasjauns , kur l

īdz pat nākošajai pirmdienai 16:00 jāsavāc vienu no lielākajiem balsojumiem par savu bildi

un esi viens no 40 pusfinālistiem, kuri piedalīsies izlozē par galveno balvu – ceļojuma dāvanu karti 700Ls /996 Eiro vērtībā!

Konkursa trešie 10 finālisti ir zināmi, un viņu bildes varat apskatīt galerijā.

"Tenerife" Trešie 10 konkursa finālisti

Paldies visiem, kuri jau iesūtījuši savas bildes par Taizemi, balsojums jau ir sācies sociālajā portālā draugiem.lv/kasjauns un ar prieku paziņojam, ka līdz 11.novembra 16:00 gaidām balsojuma rezultātus par Taizemi. Otrdien tiks izsludināti pēdējie 10 finālisti. Konkursa rezultātiem sekojiet portālā kasjauns.lv un sociālajā portāla mūsu profilā draugiem.lv/kasjauns.

Lai veicas!


Karlīna Timofejeva/Publicitātes foto