1dienas
5stundas
40minūtes
05sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Neizskaidrojami nāves gadījumi Anglijas pansionātā; aizdomās tiek turēta 60 gadus veca sieviete
foto: AP/Scanpix
Policija pie Gainsboro aprūpes nama, 24. oktobrī.
Pasaulē

Neizskaidrojami nāves gadījumi Anglijas pansionātā; aizdomās tiek turēta 60 gadus veca sieviete

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Geinsboro, Anglijā, kāda sešdesmit gadus veca sieviete tiek turēta aizdomās, ka, iespējams, viņa ir noslepkavojusi trīs pansionāta iedzīvotājus.

Neizskaidrojami nāves gadījumi Anglijas pansionātā...

Dorsetas policija paziņoja, ka trešdien ir arestējusi šo 60 gadus veco sievieti, lai noskaidrotu, vai tā bija mērķtiecīga rīcība vai tikai nolaidība. Nāves gadījumi Geinsboro aprūpes mājā pašlaik tiek uzskatīti par “neizskaidrojamiem”. Policija norāda, ka mirušie, iespējams, saindējās ar oglekļa monoksīdu, raksta "Skynews".

Septiņi cilvēki tika nogādāti slimnīcā, un visi no ēkas tika evakuēti. Dienvidrietumu Ātrās palīdzības dienests paziņoja, ka tika izsaukts pulksten 5.20. Uz notikuma vietu ieradās 10 ātrās palīdzības mašīnas, kā arī daudzi citi neatliekamās palīdzības sniedzēji. Policija, kuru izsauca pulksten 7.16, paziņoja, ka neviens nav apdraudēts. Pārstāvis no Dienvidu gāzes tīkla (Southern Gas Network) apstiprināja, ka arī viņiem tika lūgts ierasties uz Geinsboro aprūpes māju.

Šajā pansionātā uzturas 48 iedzīvotāji, lielākā daļa no kuriem ir vecāka gadagājuma cilvēki, un daži no viņiem cieš no demences. Dorsetas domes loceklis Garijs Sutls izteica līdzjūtību un pateicību vietējiem iedzīvotājiem, kuri sniedza palīdzību, nesot segas uz baznīcu, kur tika evakuēti cilvēki. Šobrīd nekas cits par šo notikumu nav zināms.