VIDEO: Krievijas gubernators urbina degunu un noslauka pirkstus blakus stāvošās sievietes drēbēs
Aizbaikāla novada gubernators Aleksandrs Osipovs pēc mirkļa noslaucīs pirkstus sievietes apģērbā (ekrānuzņēmums no video)
Pasaulē

VIDEO: Krievijas gubernators urbina degunu un noslauka pirkstus blakus stāvošās sievietes drēbēs

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Neveiklā situācijā nokļuvis Krievijas Aizbaikāla novada gubernators Aleksandrs Osipovs, kurš pieķerts urbinām degunu un pēc tam noslaukām pirkstus blakus stāvošās sievietes drēbēs, kamēr viņa ziņo par ugunsgrēkiem reģionā. Pats Osipovs izteicies, ka notikušo neatceras.

VIDEO: Krievijas gubernators urbina degunu un nosl...

"Telegram" kanāli "Mash" un "Baza" publicējuši video, kurā redzams, kā Osipovs noslauka pirkstus Karimas mežniecības vadītājas Jeļenas Šaļapinas apģērbā, kamēr tiek apspriesti mežu ugunsgrēku likvidēšanas jautājumi. Pats incidents noticis jūlija vidū.

Osipovam parādīja šo video, izdevumam "gazeta.ru" stāstīja Aizbaikāla novada valdības priekšsēdētāja vietnieka informācijas politikas un informācijas projektu jautājumos Vjačeslavs Kulakovs.

"Pārrunājām situāciju ar gubernatoru. Viss, ko [Aleksandrs Osipovs] atcerējās, — spēcīgs ugunsgrēks, daudz dūmu un daudz knišļu. Nepietika dzēsēju. Šodien atradām pilnu video — pārsteidzoši, bet izrādījās tieši tā. To noskatoties, viņš teica: "Ne vienmēr sanāk vienlaikus dzēst ugunsgrēku, pakasīt degunu un precizēt ziņojumu. Galvenais, viss notikušais nesarūgtinātu Jeļenu Šaļapinu."," apgalvoja Kulakovs.

Šaļapinas birojā paziņoja, ka viņa nekādus komentārus nesniedz. Gubernators atteicās "Telegram" kanālam "Mash" atbildēt uz jautājumu, kādēļ viņš tā rīkojās, un nometa klausuli, bet viņa sekretariāts lūdza piezvanīt nākamajā dienā vai atsūtīt oficiālu jautājumu.