Tramps: specdienestu paveiktais darbs bija absolūti izcils
foto: Shutterstock
Trampa tuvumā atkal atskanējuši šāvieni.
Pasaulē
2024. gada 16. septembrī, 08:20

Tramps: specdienestu paveiktais darbs bija absolūti izcils

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

ASV prezidenta amata kandidāts Donalds Tramps izteicis pateicību Slepenajam dienestam un vietējai policijai par “absolūti izcilo” darbu.

Tramps: specdienestu paveiktais darbs bija absolūt...

Tramps svētdien, 15. septembrī, spēlēja golfu starptautiskajā golfa klubā Vestpalmbīčā, līdz viņa tuvumā atskanēja šāvienu troksnis. Pēc notikumiem golfa laukums tika nekavējoties slēgts.

Tramps ir pateicies Slepenajam dienestam, Palmbīčas apgabala šerifam Rikam Bredšovam un tiesībsargājošajām iestādēm par to, ko viņš nosauca par “neticami labi paveikto darbu”, lai nodrošinātu viņa drošību. “Paveiktais darbs bija absolūti izcils. Esmu ļoti lepns, ka esmu amerikānis!” viņš rakstīja savā dibinātajā sociālajā vietnē “Truth Social, external”.

“Vēlos pateikties visiem par rūpēm un laba vēlējumiem - tā noteikti bija interesanta diena!” viņš piebilda.

Varasiestādes norāda, ka "netālu no Trampa pamanīta aizdomīga persona ar ieroci rokās. Pēc brīdinājumu izteikšanas, ASV Slepenā dienesta aģenti uz aizdomīgo personu atklāja uguni, kamēr viņš metās bēgt. Minēto personu vēlāk, netālu no notikuma vietas, aizturēja Palmbīčas apgabala likumsargi.

Jau ziņots, ka pirms diviem mēnešiem Tramps tika ievainots vēlēšanu kampaņas mītiņā Pensilvānijas štata Batleras pilsētā. Viņam tika sašauta auss. Atentāta laikā arī tika nošauts 50 gadus vecs ugunsdzēsējs un nopietni ievainoti divi mītiņa dalībnieki. Uzbrucēju, kurš atradās uz līdzās esošās ēkas jumta, nošāva Slepenā dienesta aģenti.