Lielbritānijā nodurta 14 gadus veca meitene; uz apsūdzēto sola viņas vecāki
foto: Ekrānuzņēmums no TikTok video.
Skārleta Vikersa.
Pasaulē
2024. gada 5. augustā, 23:25

Lielbritānijā nodurta 14 gadus veca meitene; uz apsūdzēto sola viņas vecāki

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv/theSun

Pagājušajā mēnesī 14 gadus vecā Skārleta Vikersa tika atrasta mirusi ar vienu durtu brūci krūtīs savās mājās Darlingtonā, Lielbritānijā. Slepkavībā apsūdzēti meitenes vecāki.

Lielbritānijā nodurta 14 gadus veca meitene; uz ap...

Viņas 48 gadus vecais tēvs Saimons Vikerss un 44 gadus vecā māte Sāra Hola šodien stājās tiesas priekšā, kur viņiem tika izvirzītas apsūdzības meitas slepkavībā. Vikerss neatzina savu vainu, savukārt Hola tika attaisnota pēc tam, kad prokurori izbeidza lietu pret viņu.

Meitene tika nogalināta tikai dažas stundas pēc tam, kad viņa bija pozējusi kamerai sirdi plosošā video, kas tika publicēts vietnē "TikTok". Viņa dalījās ar video no savas guļamistabas, pievienojot uzrakstu: "Ignorējiet šo nekārtību."

Akadēmijas, kurā Skārleta mācījās, direktore, sacīja: "Skārleta bija jauka meitene ar lielisku humora izjūtu. Viņa vienmēr bija nevainojami sakopta, cieņpilna un pieklājīga. Viņa bija ļoti draudzīga meitene, bija populāra draugu vidū, un skolas sabiedrībai viņas ļoti pietrūks."

Meitenes kaimiņš piebilda: "Skārleta bija dzīvesprieka pilna, un viņa vienmēr izklaidējās ar draugiem kā parasta 14 gadus veca meitene."

Tiek uzskatīts, ka meitenes slepkavībā vainojami vecāki. Tiesā paziņots, ka pāra mājās notika incidents, kura rezultātā 14 gadus vecā meitene tika nāvējoši sadurta.