Belgradā nosists Bosnijas vicepremjera brālis; viņu piekāvuši divi jaunieši, kuri spēļu laukumā terorizēja bērnus
Džordže Mijatovičs (ekrānuzņēmums no "X")
Pasaulē

Belgradā nosists Bosnijas vicepremjera brālis; viņu piekāvuši divi jaunieši, kuri spēļu laukumā terorizēja bērnus

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Belgradā nedēļas nogalē nogalināts Bosnijas un Hercegovinas premjerministra vietnieka brālis, pirmdien apstiprināja Serbijas iekšlietu ministrs Ivica Dačičs. Bosnijas premjera vietnieka Vojina Mijatoviča brālis Džordže dzīvību zaudēja svētdienas vakarā pēc huligānu uzbrukuma bērnu spēļu laukumā Belgradā, kur Mijatovičs dzīvoja ar savu ģimeni.

Belgradā nosists Bosnijas vicepremjera brālis; viņ...

Kā vēsta "BalkanInsight", atsaucoties uz ministra teikto "Blic TV" par Mijatoviča sievas liecībām, viņa dēls atnāca no spēļu laukuma un sūdzējās, ka divi jaunieši piesavinājušies viņu bumbu un neatdod atpakaļ, un tēvs devies uz turieni, pēc tam sadzirdēts kautiņa troksnis un sieva savu vīru atrada ievainotu, un viņš teica, ka bija konflikts ar diviem jauniešiem. Slimnīcā 40 gadus vecais Mijatovičs no traumām nomira.

Vozdovačas apkaimes bērnu spēļu laukumā nav novērošanas kameru, tādēļ nozieguma apstākļu noskaidrošana ir apgrūtināta, taču Belgradas televīzijas kanāls N1 publicējis video, kurā redzami bēgošie huligāni.

Belgradas prokuratūra uzdevusi veikt līķa sekciju, lai noskaidrotu precīzu nāves cēloni, savukārt Serbijas Iekšlietu ministrija paziņojusi, ka intensīvi meklē aizdomās turamos.

Izdevums "Direktno" vēsta, ka huligāni Mijatovičam iesita sešas reizes pa galvu, nodarot traumas, kas izrādījās liktenīgas. Savukārt telekanāls N1 norāda, ka rajona iedzīvotāji jau vairākus mēnešus sūdzējušies par pusaudžu huligānu teroru, bet dienu pirms tam šajā parkā huligāni salauza soliņus un draudēja iedzīvotājiem, bet policija neko neesot varējusi izdarīt, jo ļaunprāši bija nepilngadīgi — rajonu terorizējošajā bandā bija ne tikai puikas, bet arī 15 līdz 17 gadus vecas meitenes.