Pazīstamais krievu operas un estrādes dziedātājs izdarījis pašnāvību
Jevgēņijs Kungurovs (ekrānuzņēmums no "X")
Pasaulē
2024. gada 9. aprīlis, 14:20

Pazīstamais krievu operas un estrādes dziedātājs izdarījis pašnāvību

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Pirmdienas vakarā Maskavas centrā pašnāvību izdarīja Krievijas pazīstamais operas un estrādes dziedātājs Jevgēņijs Kungurovs.

40 gadus vecā vīrieša līķi atrada pie viņa mājas. Izmeklētāji uzskata, ka viņš izlēca pa sava dzīvokļa logu. Iepriekš viņš draudēja savai sievai, kura tobrīd atradās citā pilsētā, ka noslēgs rēķinus ar dzīvi un viņa līķi atradīs vannā, pēc tam viņš pārtrauca atbildēt uz telefonzvaniem. Satrauktā sieva lūdza glābējus un psihologus aizbraukt uz viņu dzīvokli, vēsta vietējie mediji. Pēdējā laikā dziedātājs bija vērsies pie psihiatra.

Tiek ziņots, ka pāra laulība bija uz sairšanas robežas. 2023. gada vasarā Kungurova sieva vērsās Maskavas Presņas rajona tiesā ar laulības šķiršanas pieteikumu, taču to viņai atsūtīta atpakaļ ar norādi, ka tas nav iesniegts dziedātāja reģistrētajai dzīvesvietai piekritīgajā tiesā.

Baritons Jevgēņijs Kungurovs bija Kaļiņingradas muzikālā teātra solists, Krievijas realitātes šovu dalībnieks, televīzijas kanālā “Kuļtura” vadīja raidījumu “Romances romantika”, savulaik uzstājās Krievijas nacionālajā orķestrī.

Gluži kā vairums mūsdienu Krievijas skatuves mākslinieku, viņš bija Kremļa diktatora Vladimira Putina atbalstītājs, 2014. gadā uzstājās Krimas aneksijai veltītajā koncertā Sarkanajā laukumā tieši pirms Putina iznākšanas, bet 2018. gadā Sevastopolē ar savu uzstāšanos pirms Putina atklāja aneksijas gadskārtas svinības.