Pasaulē
2024. gada 14. marts, 12:36

Vācijā nogalināta 27 gadus veca ukrainiete, bet viņas māte un jaundzimusī meita pazudušas bez pēdām

Ārzemju nodaļa

Jauns.lv

Hokenheimā Reinas upes krastā atrasts 27 gadus vecās ukrainietes Ritas līķis. Viņas piecu nedēļu vecā meita un 51 gadu vecā māte Marija Stecenko pazuda bez pēdām. Viņu meklēšanā ieaistījušies 60 policijas darbinieki.

12. martā vācu resurss "Bild" ziņoja par to, ka Hokenheimā kāds garāmgājējs uz gājēju takas pie Reinas upes atradis jaunas sievietes līķi.

Viņa izrādījās 27 gadus veca ukraiņu bēgle, kura tika uzskatīta par bezvēsts pazudušu. Tomēr tagad bez pēdām pazudusi viņas 51 gadu vecā māte un piecus mēnešus vecā meita.

Līķis atrasts 7. martā ap plkst.10.20, kad vīrietis pastaigājies pa krasta līniju starp Herentheimu un Lushofu.

Līķis gulēja tā dēvētajā NATO pandusā - tas ir pārejas punkts pār upi karavīriem. Saskaņā ar izmeklēšanas provizorisko versiju ukrainiete gājusi bojā vardarbībā. Vairāk nekā nedēļu viņa skaitījās bezvēsts pazudusi. Zināms, ka Rita, viņas meita un māte atradušās bēgļu nometnē Reinas-Ņekaras rajona teritorijā.

60 cilvēku un dienesta suņu izmeklēšanas grupa pārmeklēja nozieguma vietu. Tiek ziņots, ka it kā Rita pazudusi jau 4. martā, tāpat kā viņas māte ar meitu. Policija uzskata, ka māte varēja būt lieciniece briesmīgajai traģēdijai.