foto: Soctīkli
Pārbiedēti "Ryanair" pasažieri nofilmē baisu ainu
Pasažieri sarīkoja lidmašīnā kautiņu.
Pasaulē
2024. gada 28. februāris, 11:39

Pārbiedēti "Ryanair" pasažieri nofilmē baisu ainu

Jauns.lv

Šokējošais kautiņš aviokompānijas "Ryanair" reisā dažiem pasažieriem licis pieprasīt alkohola aizliegumu uz lidmašīnas klāja.

Kā vēsta "Tengri Travel", atsaucoties uz "DailyMail", pārsteidzošie kadri, kuros redzams iereibušu cilvēku kautiņš starp trim pasažieriem uz "Ryanair" reisa no Edinburgas uz Tenerifi, pamudinājuši komentētājus pieprasīt alkohola aizliegumu lidmašīnās.

Pasažieri paziņoja, ka lidojuma laikā uz Spānijas salu pavadījuši nepatīkamas stundas kautiņa dēļ, kas sākās ar to, ka divi vīrieši sastrīdējās lidmašīnas ejā. Kautiņa video uzņēmusī pasažiere Hanna Makdonalda informēja, ka tajā piedalījušies divi brāļi un viena no viņu draudzenēm, kas visa lidojuma garumā nepārtraukti dzēra.

Aculiecinieki stāstījuši, ka daži pasažieri "zaudējuši kontroli", un tas bijis "briesmīgākais reiss, ar kādu viņi jebkad lidojuši". Viņi piebilda: "Sākās kautiņi, mētājās pudeles, bērni raudāja."

"Laiks aizliegt alkoholu lidostās"; "Pie ieejas jābūt alkometram ar maksimāli pieļaujamo alkohola līmeni asinīs. Pārāk daudzi cilvēki uzreiz iet uz bāru, tiklīdz ierodas lidostā un dzer"; "Netirgot alkoholu lidostās vai reisos"; "Es domāju, vienkārši uz visiem laikiem aizliegt šādiem idiotiem lidot. Tas nav godīgi pret tiem, kuri vēlas atslābināties ar vienu dzērienu pirms izlidošanas," rakstīja komentētāji.

Ceļojumu eksperts norāda, ka aizliegumi tikai veicina riskantāku uzvedību, piemēram, dzērienu lietošanu tualetēs. Speciālists secināja, ka tas tikai apgrūtinās apkalpei un varas iestādēm alkohola lietošanas kontroli. Tā vietā viņš aicināja uz stingrākiem sodiem: "Pašreizējie sodi pārkāpējiem ir neefektīvi. Dzērieni ir jāpasniedz tikpat brīvi kā iepriekš, taču pārkāpējiem ir jāsaņem bargāks sods," norāda eksperts.

Tēmas