foto: Telegram
Partizāni ziņo, ka Krimā pazūd mobilizētie krievi, tāpēc ieradusies militārā policija
Ukrainas partizāni fiksējuši jaunu mobilizēto krievu vienību ierašanos Džankojā.
Pasaulē
2023. gada 23. oktobris, 13:40

Partizāni ziņo, ka Krimā pazūd mobilizētie krievi, tāpēc ieradusies militārā policija

Jauns.lv

Krievu okupantiem ir lielas problēmas ar mobilizēto krievu ierašanos Krimā. Fiksēti vairāki viņu pazušanas gadījumi, vēsta partizānu kustība "Atesh".

Pēc partizānu rīcībā esošās informācijas pilsētā ieradušās militārās policijas vienības, lai nodrošinātu okupantu personāla drošību.

"Tas ir saistīts ar to, ka pilsētā pazūd militārpersonas. Saistībā ar to visām Krievijas militārpersonām pa pilsētu bija jāpārvietojas grupās," teikts ziņojumā.

Turklāt "Atesh" fiksējis jaunu mobilizēto vienību ierašanos Džankojā. Tikmēr mobilizētie netiek baroti un "viņus vienkārši neuzskata par cilvēkiem".

Situācija Džankojas rajonā

Krievijas karaspēks, visticamāk, baidoties no Ukrainas spēku pretuzbrukuma, pārvieto ievērojamus resursus uz Džankoju. Partizāni nesen ciematā pamanīja vecas militārās tehnikas kolonnu, kas virzījās uz Džankoju. Partizāni atklāja arī lielu okupantu dislokācijas vietu Džankojas rajonā. Objekts ir labi apsargāts, un to ieskauj aizsardzības struktūras.

Tāpat partizāni nesen veica izlūkošanu un atklāja jauno Krievijas Federācijas 22. armijas korpusa štābu Simferopolē. Pēc pieejamās informācijas, ir uzsākta militārās vienības pastiprināšana un objekts tiek maskēts.