Pasaulē
2023. gada 19. oktobris, 11:55

VIDEO: Galvenās izlūkošanas pārvaldes skauti netālu no Bahmutas "medī" okupantus

Jauns.lv

Ukrainas izlūki netālu no Bahmutas "medī" krievu okupantus. Pateicoties droniem, aizstāvji iznīcina ienaidnieka patvertnes, vēsta Ukrainas aizsardzības ministrijas Galvenā izlūkošanas pārvalde.

Galvenā izlūkošanas pārvalde parādījusi dronu operatoru darbības Bahmutas virzienā. Ukrainas aizstāvji meklē ienaidnieka tehniku, iebrucēju slēpņus un ierakumus.

foto: Ekrānuzņēmums
Bahmutas virziens joprojām ir viens no karstākajiem frontes posmiem.

"Mūsu dronu kamikadzes operatori Kliščijivkā un Bahmutā prasmīgi ielaužas ienaidnieka ierakumos, ienaidnieka patvērumos ēkās, kā arī dedzina Krievijas tehniku un militāro aprīkojumu," teikts ziņojumā.

Cīņas par Bahmutu

Bahmutas virziens joprojām ir viens no karstākajiem frontes posmiem. Ukrainas aizstāvji turpina uzbrukuma operācijas uz dienvidiem no Bahmutas. Iepriekš tur tika atbrīvoti Kliščijivkas un Andrijivkas ciemi.

Ukraiņu artilēristi cīnās pie Bahmutas

Ukraiņu artilēristi februāra kaujās cīnās pie Bahmutas. No karošanas brīvbrīžos, karavīri ieturas, sakārto sadzīvi un pozē fotogrāfam.

gallery icon

Tikmēr pati Bahmuta paliek ienaidnieka kontrolē. Tāpat okupanti cenšas atjaunot zaudētās pozīcijas dienvidu flangā, taču nesekmīgi.

Starp lodēm un sprādzieniem - skaudrā civiliedzīvotāju dzīve Bahmutā

Neraugoties uz mēnešiem ilgo karadarbību un Krievijas centieniem ieņemt Bahmutu, daudzi civiliedzīvotāji palikuši savos dzīvokļos un mājās. Foto redzams, kā ...

gallery icon